Kuva-Mirva

Synkka-kumppanit

Find what you're looking for

GS1 ja Synkka-palvelu luottavat kumppaneiden verkostoon, jotka toteuttavat testattuja ja sertifioituja ratkaisuja asiakkaidemme onnistuneen tuotetiedon hallinnan tueksi. Kumppaniverkoston kautta pystymme laajentamaan osaamistamme ja tarjoamaan enemmän arvoa asiakkaillemme.

GS1 ja sen kumppanit, kuten yritysohjelmistojen tarjoajat, tiedonkeruun yritykset, järjestelmäintegraattorit ja tuoteinformaation hallinnan tarjoajat, tekevät yhteistyötä tarjotakseen ohjelmistoja ja ratkaisuja tuotetiedon hallintaan. Nämä kumppanit helpottavat julkaisua ja tiedon hakua Synkka palvelusta. 

Kumppaniohjelman tarkoitus on varmistaa, että tuotetiedon hallinnan prosessi tehdään asiakkaille asiantuntevasti. Yhteistyö tuottaa asiakkaille aitoa arvoa ja osaltaan varmistaa, että asiakkaan tuotetiedon hallinta palvelee liiketoiminnan tarpeita tehokkaasti ja turvallisesti. Kumppaniohjelma tuottaa osaamista, ansaintamahdollisuuksia sekä tarjoaa turvallisia ja tehokkaita käyttökokemuksia kaikille asiakkaille - aina pienyrittäjistä suuriin organisaatioihin asti. 

Mikäli olet kiinnostunut Synkka-kumppanuudesta kanssamme, otathan yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi

 

 

Tuotetietojen -ja kuvien hallintaan liittyvät palvelut

Tavoitteenamme on palvella Synkka-palvelun asiakasyrityksiä entistä paremmin tarjoamalla asiakkaidemme käyttöön kanavan, jonka avulla voi etsiä yritykselleen oikeanlaisen yhteistyökumppanin auttamaan Synkka-palvelun käytön kanssa. 

Tuotekuvien hallintaan liittyvät palvelut

Miten liityn Synkka-kumppaniksi?

Synkka kumppaniksi liittyminen tapahtuu kolmessa vaiheessa. Kumppanisopimus on ensimmäinen vaihe yhteistyön aloittamisessa. Seuraava askel, on yrityksen osallistuminen Synkka koulutukseen. Osallistumalla koulutukseen yritys saa vahvan Synkka-osaamisen ja valmiudet toimia Synkka kumppanina. 

Koulutuksen jälkeen, yhteistyö voi alkaa ja uusi kumppani voi hyödyntää GS1:n osaamista, tuen, tapahtumien ja koulutusten muodossa. Näkyvyyttä uudelle kumppanille tuo Synkka uutiskirje, jossa esittelemme uuden Synkka kumppanin ja yrityksen tarjoamat palvelut.

Synkka-kumppanit

Haluatko liittyvä tallennuspalvelu kumppaniksi

Kysy lisää


 

Kuva-Kata-kasvot

Katarina Bredenberg

Sales Manager

Sales, suppliers, training 

+358 400 553 074
katarina.bredenberg@gs1.fi