Mies skannaa koodin puhelimellaan

Älykäs 2D-viivakoodi

Miltä viivakoodien tulevaisuus näyttää? Voidaanko yhdellä ainoalla koodilla palvella tulevaisuudessa niin kaupan arvoketjua kuin myös kuluttajia? Tutustu uuden älykkäämmän 2D-viivakoodin mahdollisuuksiin.

Standardit mullistavat tiedon kulun ja hyödyntämisen mahdollisuudet, ja datan määrän kasvaessa myös oikean ja luotettavan tiedon tarve lisääntyy. Seuraava oma innovaatiomme on jo nurkan takana – siirtymällä viivoista neliöihin ja uuden sukupolven älykkäisiin 2D-tunnisteisiin mahdollistamme tuotteiden läpinäkyvyyden ja kuluttajan kanssa käytävän dialogin aina alkutuotannosta kuluttajalle ja kiertotalouteen asti.

Päivittäistavarakaupassa 2D-viivakoodien tarjoama läpinäkyvyys auttaa kuluttajaa tekemään vastuullisia ja arvopohjaisia valintoja ja pääsemään luotettavasti tuotteiden alkuperän lähteille. Yrityksille niiden sisältämä data tarjoaa mahdollisuuden kilpailukyvyn rakentamiseen ja tehokkaaseen toimitusketjuun.

Opas: 2D-viivakoodien hyödyntäminen

Tässä oppaassa kuvataan 2D-viivakoodien mahdollisuuksia ruoan arvoketjun eri käyttötapauksissa. Oppaan avulla yritykset voivat arvioida omia muutostarpeitaan ja käyttöönoton kapeikkoja uusiin viivakoodeihin siirtymisen osalta.

Opas: Tekniset vaatimukset 2D-viivakoodien käyttöönotolle

Tässä oppaassa kuvataan kaksi erilaista maailmalla yleisesti käytettyä 2D-viivakoodia, QR-koodi ja GS1 Data-Matrix, jotka soveltuvat tunnistettujen käyttötapausten toteutukseen, ja jotka ovat yhteensopivia GS1-standardien kanssa.

Uutisia ja blogikirjoituksia

Haluatko tietää lisää 2D-viivakoodista? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Kimmo Keravuori

Kimmo Keravuori

Development Manager