Kuva-kokous-Jukka-Peltsi-Riku

Avoin tehtävä - Head of Data Architecture 

Löydä etsimäsi

Mielenkiintoinen tehtävä tarjolla huipputyypille. Lue lisää ja hae mukaan huippujengiin.

Head of Data Architecture 

Etsimme asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan GS1:n data-arkkitehtuurista kokonaisuudessaan. Vastuullesi kuuluu tietovarasto- ja raportointipalvelun kehittäminen kumppanien kanssa Product Owner -roolissa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi järjestelmien välisten rajapintojen kehittäminen.
Tehtävä haastaa sinua tunnistamaan pitkiin arvoketjuihin sisältyviä uusia mahdollisuuksia nopeasti kasvavasta tietomäärästä. Osaat myös tunnistaa puuttuvia tietoja ja uusia analysointimahdollisuuksia.

Sinulla on kokemusta palveluiden kehitystyöstä. REST-rajapinnat aukeavat sinulle helposti ja tietovarastot sekä Business Intelligence -ratkaisut ovat sinulle tuttuja. Sinulla on lisäksi kokemusta tietovarasto- ja Business Intelligence palveluiden liiketoiminta- ja palvelumallien suunnittelusta.

Olet ulospäin suuntautunut sekä sanavalmis ja nautit ongelmien ratkaisemisesta asiakkaiden kanssa niin suomen kuin englannin kielellä. Olet kiinnostunut uusista digitaalisista ratkaisuista ja utelias teknologioista, mutta haluat myös ymmärtää niiden liiketoimintavaikutukset.

 

Odotamme sinulta erityisen vahvaa osaamista seuraavista:

  • Tietomallinnus

  • Microsoft, Business Intelligence

  • SQL

  • REST API

  • Ketterät menetelmät - PO-rooli

 

Tule mukaan osaksi huippujengiä

Meillä työtä ei tehdä yksin. Sinulla on ympärilläsi pieni ja motivoitunut asiantuntijaporukka sekä sopivimmat kumppanit. Pienessä organisaatiossa panostamme henkilöstön osaamiseen, hyvään ilmapiiriin ja yhteistyöhön.

Meistä lisää kanavissa: LinkedIn, Twitter, YouTube. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, ole yhteydessä Tuomoon (tuomo.kronback@gs1.fi, 040-1326460).

Tehtävää hakiessasi, kerro meille vapaamuotoisesti mitä olet tehnyt viimeisten vuosien aikana. Lisää CV liitteeksi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteeseen rekrytointi@gs1.fi viimeistään 24.10.2021.