Kuva-Mirva-Heidi-Kata-Riku

Avoin tehtävä - IT Service Manager

Löydä etsimäsi

Mielenkiintoinen tehtävä tarjolla huipputyypille. Lue lisää ja hae mukaan huippujengiin.

IT Service Manager

Etsimme asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen varmistamaan GS1:n palveluiden laadun ja suorituskyvyn. Toimit osana palveluiden ketteriä kehitystiimejä kansainvälisessä palvelukehityksessä.

Tehtäviisi kuuluu tietojärjestelmien testaamista, järjestelmäkehitysprojekteihin osallistumista, pääkäyttäjätehtäviä ja asiakastukea.

Sinulla on kokemusta palveluiden testaus- ja kehitystyöstä. Olet tarkka ja nautit ongelmien ratkaisemisesta asiakkaiden sekä kollegoiden kanssa niin suomen kuin englannin kielellä.

Olet kiinnostunut uusista digitaalisista ratkaisuista sekä teknologioista ja haluat kehittää aktiivisesti omaa osaamistasi.

 

Odotamme sinulta vahvaa osaamista seuraavista:

  • AMS ja IMS

  • ohjelmistotestaamisen prosessit ja menetelmät

  • integraatiotestaamisen prosessit ja menetelmät

  • tiedonsiirtoprotokollat ja integraatiot

  • ketterät menetelmät

 

Tule mukaan osaksi huippujengiä

Meillä työtä ei tehdä yksin. Sinulla on ympärilläsi pieni ja motivoitunut asiantuntijaporukka sekä sopivimmat kumppanit. Pienessä organisaatiossa panostamme henkilöstön osaamiseen, hyvään ilmapiiriin ja yhteistyöhön.

Meistä lisää kanavissa: LinkedIn, Twitter, YouTube. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, ole yhteydessä Tuomoon (tuomo.kronback@gs1.fi, 040-1326460).

Tehtävää hakiessasi, kerro meille vapaamuotoisesti mitä olet tehnyt viimeisten vuosien aikana. Lisää CV liitteeksi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteeseen rekrytointi@gs1.fi viimeistään 24.10.2021.