Kuva-Mirva-Heidi-Kata-Riku

Avoin työpaikka: Customer Service and Administrative Assistant

Löydä etsimäsi

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen assistenttia asiakaspalvelu- ja hallinnollisiin tehtäviin. Monipuolinen työ koostuu niin asiakkaidemme tukemisesta kuin sisäisestä tuesta johdolle ja työntekijöillemme.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen assistenttia asiakaspalvelu- ja hallinnollisiin tehtäviin. Monipuolinen työ koostuu niin asiakkaidemme tukemisesta kuin sisäisestä tuesta johdolle ja työntekijöillemme.

Työnkuvaan kuuluu

  • Johdon avustavat tehtävät, kuten kokousjärjestelyt ja johdon raportointi
  • Toimitusjohtajan assistenttina toimiminen
  • Talousjohtamisen avustavat tehtävät
  • Yleishallinnollisia tehtäviä, kuten toimistokiinteistöön, työterveyshuoltoon ja vakuutuksiin liittyviä tehtäviä
  • Esimiesten ja henkilöstön tukeminen henkilöstöhallinnollisissa asioissa sekä HR-järjestelmämme pääkäyttäjänä toimiminen 
  • Henkilöstömme yhteisten tilaisuuksien koordinointi ja esitysmateriaalien laatiminen
  • Asiakastilaisuuksien järjestämiseen liittyvät avustavat tehtävät
  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse

Olet järjestelmällinen, joustava ja aikaansaava. Innostut monipuolisista tehtävistä etkä häkelly uusien opeteltavien asioiden edessä. Autat mielelläsi muita ja varmistat prosessien sujuvan toteutumisen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on jo kokemusta hallinnollisista tehtävistä ja ymmärrät talouden prosessit. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää MsOffice työkalujen osaamista. Asiakaspalvelijana olet tärkeässä roolissa auttaessasi asiakkaitamme asiakkuuteen ja palveluiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Aikaisempi kokemus GS1 palveluiden käytöstä katsotaan hakijan eduksi.

Meillä työtä ei tehdä yksin. Sinulla on ympärilläsi pieni ja motivoitunut tiimi, jossa opit ja jaat osaamistasi. Pienessä organisaatiossamme on hyvä ilmapiiri. Tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut ja meillä panostetaan henkilöstömme hyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen. Uusi viihtyisä toimistomme sijaitsee Pasilassa ja teemme etätyötä laadukkailla työvälineillä.

Meistä lisää kanavissa: www.gs1.fi ja www.gs1.orgLinkedinTwitterYouTube. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, ole yhteydessä Miian (miia.salonen@gs1.fi, 050-4135449). 

Tehtävää hakiessasi, kerro meille vapaamuotoisesti mitä olet tehnyt viimeisten vuosien aikana. Laita CV liitteeksi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteeseen rekrytointi@gs1.fi viimeistään 11.12.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.