Mies skannaa koodin puhelimellaan

Uusi älykkäämpi 2D-viivakoodi

Miltä viivakoodien tulevaisuus näyttää? Voidaanko yhdellä ainoalla koodilla palvella tulevaisuudessa niin kaupan arvoketjua kuin myös kuluttajia? Tutustu uuden älykkäämmän 2D-viivakoodin mahdollisuuksiin.

Standardit mullistavat tiedon kulun ja hyödyntämisen mahdollisuudet, ja datan määrän kasvaessa myös oikean ja luotettavan tiedon tarve  lisääntyy. Seuraava oma innovaatiomme on jo nurkan takana – siirtymällä viivoista neliöihin ja uuden sukupolven älykkäisiin 2D-tunnisteisiin mahdollistamme tuotteiden läpinäkyvyyden ja kuluttajan kanssa käytävän dialogin aina alkutuotannosta kuluttajalle ja kiertotalouteen asti.

Päivittäistavarakaupassa 2D-viivakoodien tarjoama läpinäkyvyys auttaa kuluttajaa tekemään vastuullisia ja arvopohjaisia valintoja ja pääsemään luotettavasti tuotteiden alkuperän lähteille. Yrityksille niiden sisältämä data tarjoaa mahdollisuuden kilpailukyvyn rakentamiseen ja tehokkaaseen toimitusketjuun.

Uutisia ja blogikirjoituksia

2D-viivakoodiopas

Tässä oppaassa kuvataan 2D-viivakoodien mahdollisuuksia ruoan arvoketjun eri käyttötapauksissa. Oppaan avulla yritykset voivat arvioida omia muutostarpeitaan ja käyttöönoton kapeikkoja uusiin viivakoodeihin siirtymisen osalta.

Opas: 2D-viivakoodin tekniset vaatimukset

Tässä oppaassa kuvataan kaksi erilaista maailmalla yleisesti käytettyä 2D-viivakoodia, QR-koodi ja GS1 Data-Matrix, jotka soveltuvat tunnistettujen käyttötapausten toteutukseen, ja jotka ovat yhteensopivia GS1-standardien kanssa. 

Haluatko tietää lisää 2D-viivakoodista? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Kuva Kimmo kasvot2

Kimmo Keravuori

Development Manager