paperikassit

Supervoimana standardit.

Standardit ovat piilotettu voimamme, jonka potentiaalin haluamme valjastaa taistelussa paremman huomisen puolesta. Meillä on hallussamme avaimet todelliseen supervoimaan: mihin tahansa me katseemme luomme, näemme siinä tunnisteiden luomia mahdollisuuksia. Tämän voiman haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa. Näin tekemällä mikä tahansa on mahdollista.

Teemme töitä paremman huomisen puolesta – supervoimana standardit.

Me uskomme, että huominen on parempi, kun kuluttaja pystyy tuotteista saatavan tiedon perusteella tekemään oman näköisiään valintoja. Tunnisteiden taakseen kätkemä oikea ja luotettava tieto on avain vastuullisempaan ja yhdessä toimivaan maailmaan. Maailmaan, joka luo uutta tiedon ja sen hyötyjen tuomista mahdollisuuksista. Tätä me edesautamme työllämme GS1 Finlandissa, puolta valitsematta. 

GS1-järjestelmä ja standardit

GS1-standardit luovat yhteisen perustan liiketoiminnalle yksilöimällä, tunnistamalla ja jakamalla automaattisesti tärkeitä tietoja tuotteista, sijainneista, omaisuudesta ja muusta. Yritykset voivat myös yhdistää erilaisia ​​GS1-standardeja tehostaakseen liiketoimintaprosesseja, kuten jäljitettävyyttä. Kommunikointi on helppoa ja tehokasta, kun osapuolet ymmärtävät toisiaan. GS1:n kehittämät globaalit standardit määrittelevät tavat yksilöidä, tunnistaa ja jakaa tietoa eri toimijoiden välillä. Näin ne luovat yhteisen liiketoiminnan kielen, joka tukee eri toimialojen digitalisointia ja prosessien tehostamista. 

GS1-järjestelmän ja siihen sisältyvien standardien avulla yritykset voivat hallita tuotetietoja kokonaisvaltaisesti varmistamalla täydellisen läpinäkyvyyden koko tuotanto- ja arvoketjussa. GS1:n globaalia ja skaalautuvaa yksilöintijärjestelmää voidaan hyödyntää kaikilla eri toimialoilla. Alla on kuvattuna GS1-järjestelmän kokonaisuus ja eri osa-alueet. 

Infograafi GS1-järestelmä

  

Standardit jaetaan kolmeen osaan:   

  1. Yksilöi 
  2. Tunnista
  3. Jaa tietoa

Yksilöi

GS1- standardeja käytetään yksilöimään esimerkiksi tavaroita, paikkoja, osapuolia ja paketteja. Yritykset ympäri maailmaa käyttävät näitä standardeja tehostaakseen tuote- ja tietovirtojaan.  

Tunnista

GS1-viivakoodien ja RFID/EPC-tunnisteiden avulla voit siirtää tietoja nopeasti ja turvallisesti tavaroista tietokoneelle. Niitä käytetään kaikkialla maailmassa laajasti erilaisten esineiden merkitsemiseksi kuin muropakkaukset, vaatteet, sairaalavuoteet ja junavaunut.

Jaa tietoa

GS1:n tiedonjako-standardien avulla liikekumppanit voivat helposti ja tehokkaasti vaihtaa esimerkiksi tuotetietoja ja tilauksia ja seurata toimituksia reaaliaikaisesti.  

Kuva Kimmo kasvot2

Kimmo Keravuori

Development Manager