GS1:n globaali organisaatio julkaisee vuosikertomukset englanninksi. Pääset tutustumaan niihin alla olevista linkeistä.
Kokonaisuuden tavoitteena oli määritellä tarkempi tietomalli erätietojen tuotemerkitsemiseen ja tiedonvälitykseen ruoan arvoketjussa. Uuden toimintamallin ytimessä ovat älykkäämmät 2D-viivakoodit, jotka mahdollistavat myös laajemman kuluttaja-tuottaja-dialogin kehityksen jatkossa.
GS1-standardit tuovat avoimuutta ja auttavat vähentämään COVID-rokotuksiin liittyviä riskejä
GS1 Finland ja GS1:n globaali organisaatio julkaisevat raportteja sekä selvityksiä eri toimialoilta ja GS1-standardien käytöstä.
Tarkistusnumerolaskuri laskee yksilöivien tunnisteiden (mm. GTIN- tai SSCC-koodin) viimeisen numeron eli tarkistusnumeron.
Yhteinen tietomalli -projektin tavoitteena oli määritellä yhteistyössä kaupan arvoketjun toimijoiden kesken yhtenäinen tietopohja maailman kuluttajalähtöisimmälle ruoan arvoketjulle GS1-standardeja hyödyntäen.
Järjestämme asiakkaillemme ja muille sidosryhmille tapahtumia sekä koulutuksia. Koulutukset voivat olla yleisiä tai yksittäisiä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä täsmäkoulutuksia.
Kuluttajien kiinnostus tuotteiden alkuperään, turvallisuuteen sekä yritysten vastuullisuuteen kasvaa jatkuvasti. Tuotetietojen läpinäkyvyys koko toimitusketjussa edistää vastuullista toimintaa.
LVI- ja sähköteknisten tuotteiden GTIN-koodien muodostamisen käytäntö on muuttunut. LVI- ja sähkönumeroiden sijaan koodit luodaan yrityksen oman GS1-yritystunnisteen avulla. GS1 Finland tarjoaa mahdollisuuden rekisteröidä tuotteillanne käytössä olevat LVI- ja sähkönumeroihin perustuvat GTIN-koodit...
Tuotteiden yksilöllinen tunnistaminen on ensimmäinen askel matkalla rakennusalan yhteiseen ”digitaaliseen kieleen”. GS1 tarjoaa tähän ratkaisun maailmanlaajuisilla standardeilla.
Koko terveydenhuollon toimialaa palveleva standardoitu ratkaisu edistää tietokantojen yhdisteltävyyttä ja mahdollistaa luotettavaan tietoon nojaavan johtamisen. Se on myös keino kehittää hoidon asiakaskokemusta ja potilasturvallisuutta edelleen.
GS1-standardit lisäävät potilasturvallisuutta, parantavat toimitusketjujen tehokkuutta sekä helpottavat lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden jäljitettävyyttä. Niiden avulla voi merkitä ja tunnistaa muun muassa lääkkeitä, välineitä, potilaita sekä terveydenhuollon tarjoajia ja sairaalapaikkoja.
GS1-standardien käyttöönotto terveydenhuollossa on ajankohtaista ja tärkeää lääke- ja potilasturvallisuuden kannalta.
Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palveluidemme käytöstä ja niiden hyödyistä jokapäiväisessä työssä.
Valmistajat, jakelijat ja logistiikkapalveluiden tarjoajat asiakkaineen tarvitsevat reaaliaikaista tietoa lähetysten liikkeistä, tuotteiden alkuperästä sekä siitä, milloin ne saapuvat perille. GS1:n standardit yksilöintiin, tunnistamiseen ja tiedon jakamiseen mahdollistavat läpinäkyvän...
Täältä löydät ohjeet siitä, mitä pitää tehdä, jotta saat viivakoodit tuotteisiisi, tukkupakkauksiisi tai lavoihisi. Lisäksi voit tutustua oheispalveluihimme, joita tarjoamme yritystunnisteasiakkaillemme.
Tavarantoimitukset, kauppa, kuljetukset sekä lääke- ja potilasturvallisuus. GS1:n innovoimat ratkaisut tuovat tehokkuutta ja sujuvuutta lukuisille toimialoille.
Tilaa palvelun käyttöönotto- tai jatkokoulutus, syvennä osaamistasi webinaarissa tai verkostoidu alan ammattilaisten kanssa suosituissa tapahtumissamme. Tarjoamme myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.
GS1 Rekisteri on tuotteet yksilöivien GTIN-koodien ja viivakoodien helppoon muodostamiseen ja koodien hallintaan tarkoitettu palvelu. Se on veloituksetta käytettävissä kaikille asiakkaillemme.
Meillä on hallussamme avaimet todelliseen supervoimaan: mihin tahansa me katseemme luomme, näemme siinä tunnisteiden luomia mahdollisuuksia. Tämän voiman haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa.
Golli on erityisesti päivittäis- ja käyttötavarakaupan tavarantoimittajille luotu palvelu, jolla saat hoidettua tilausten käsittelyn ja tavarantoimitusten hallinnan kokonaisuudessaan sähköisesti.
Kun haluat tuotteellesi viivakoodin, tarvitset ensin GS1-yritystunnisteen.
Ainoa virallinen EAN-viivakoodien ja GTIN-koodien myöntäjätaho Suomessa ja ulkomailla on GS1.
Täältä löydät vastauksia palveluitamme koskeviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.
GS1-standardien globaali kehittäminen tapahtuu eri toimialojen asiantuntijoista koostuvassa, GS1:n fasilitoimassa foorumissa sekä siihen liittyvissä työryhmissä.
Miltä viivakoodien tulevaisuus näyttää? Voidaanko yhdellä ainoalla koodilla palvella tulevaisuudessa niin kaupan arvoketjua kuin myös kuluttajia? Tutustu uuden älykkäämmän 2D-viivakoodin mahdollisuuksiin.
Suomen päivittäistavarakauppa ja elintarviketeollisuus ovat sitoutuneet koko toimialaa koskevaan yhteiseen kehittämiseen visiona Maailman kuluttajalähtöisin ruoan arvoketju 2025.
Asiakkaidemme toiveesta Synkka-tuotetietopalveluun on lisätty nyt myös lääkinnällisiä laitteita koskevia tietoelementtejä. Toivotamme terveydenhuoltoalalla toimivat yritykset tervetulleiksi mukaan Synkka-yhteisöön.
GTIN-koodin käyttöönotosta sovittiin 1971 ja viivakoodi kehitettiin Yhdsvalloissa 1973 ja Suomessa GS1 otti ensiaskeleet 1975.
Me uskomme, että huominen on parempi, kun kuluttaja pystyy tuotteista saatavan tiedon perusteella tekemään oman näköisiä valintoja. Tunnisteiden taakseen kätkemä oikea ja luotettava tieto on avain vastuullisempaan ja yhdessä toimivaan maailmaan. Maailmaan, joka luo uutta tiedon ja sen hyötyjen...