Tämän ohjesivun avulla opit
- muodostamaan uuden GTIN-koodin GS1 Rekisteriin
- syöttämään tuotteen tiedot GS1 Rekisteriin sekä
- tekemään tuotteellesi GTIN-koodin mukaisen viivakoodin.
Huom!
- Rekisteriin ei tallenneta vaihtuvamittaisia 23-25-alkuisia koodeja.
- Rekisteriin ei tallenneta...
Tälle ohjesivulle on koottu GS1 Rekisterissä käytettävä sanasto.
GS1 Rekisteri on maksuton palvelu tuotetunnisteiden ja viivakoodien hallintaan.
Tilaisuuden esitysmateriaalit on ladattavissa tältä sivulta.
Tuotetietoja hyödyntävät myös erilaiset palveluntarjoajat: yksi heistä on Hyvää Suomesta -merkkiä hallinoiva Ruokatieto Yhdistys.
Maailmassa on vuonna 2020 yli kolme miljardia älypuhelimen käyttäjää ja luku vain jatkaa kasvuaan. Älypuhelimia käytetään yhä enemmän ostosten tekemiseen ja tuotteisiin liittyvän tiedon tutkimiseen. Valtaosa nykypäivän kuluttajista hakee verkosta tietoa tuotteista ennen ostopaikan valintaa ja...
Tällä sivulta löydät GS1 yritystunnisteen sekä GS1 Rekisteri -palvelun sopimusehdot.
*-merkityt kohdat koskevat yrityksiä, jotka ovat tulleet GS1:n asiakkaaksi 4.5.2020 jälkeen sekä niitä ennen 4.5.2020 liittyneitä yrityksiä, jotka ovat ottaneet GS1 Rekisteri -palvelun käyttöönsä.
Tämän ohjeen avulla voit tehdä GS1 Rekisterissä uuden GLN-koodin.
GS1 on saanut uusia asiantuntijoita vuoden 2020 aikana niin palveluiden kehitykseen kuin asiakaspalveluun. Tutustu heidän ajatuksiinsa ja kiinnostuksen kohteisiin.
Toukokuussa 2020 käyttöönotetun GS1 Rekisteri -palvelun käyttäjämäärä jatkaa kasvuaan. Tällä hetkellä jo 5600 asiakasyrityksellemme on luotu tunnukset palvelun käyttämiseksi. GS1 Rekisteri -palvelussa asiakkaamme voivat muodostaa viivakoodit sekä hallinnoida GTIN- ja GLN-tunnisteitaan.
Kun haluat myydä tuotteitasi jälleenmyyjien kautta tai Internetin kauppapaikoilla, tarvitset tuotteillesi viivakoodit sekä GTIN-koodit (enarit). Nämä koodit saat ainoastaan GS1:ltä.
Globaali GTIN-koodi (Global Trade Item Number) täyttää 50-vuotta 31.3.2021.
Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun viivakoodi otettiin käyttöön noin 50 vuotta sitten. Siitä huolimatta pakkauksessa olevia viivakoodeja ja symboleja käytetään edelleen, koska niistä hyötyvät sekä valmistajat että asiakkaat. GS1 tekee globaalisti jatkuvaa yhteistyötä yritysten kanssa, jotta...
GS1 Rekisteri on palvelu, jolla yritys voi luoda tuotenumerot - GTIN-koodit eli "enarit". Palvelun avulla yritys voi myös tehdä ja tulostaa viivakoodit tuotteillensa.
GS1 järjesti asiakkailleen torstaina 24.9. webinaarin GS1 Rekisterin käyttöönotosta. Rekisteri on uusi helppokäyttöinen työkalu, jolla asiakkaamme voivat muodostaa tuotteillensa viivakoodit sekä hallinnoida käyttämiään GTIN-koodejaan. GS1 Rekisterin käyttö on maksutonta ja se sisältyy...
GS1 Finland Oy on ottanut käyttöön uuden MyGS1-itsepalvelukanavan digitaaliseen asiointiin, jossa hallitaan asiakkaan omia tietoja ja palveluita.
GS1 Finland Oy:n verkkosivut ovat uudistuneet
Viivakoodityyppejä on useita ja se valitaan käyttötarkoituksen perusteella. Alla on esitelty GS1-standardien mukaiset viivakoodityypit ja käyttötarkoitukset.
Kun vähittäistuotteita toimitetaan jälleenmyyjille myytäväksi, niitä ei toimiteta yksittäin vaan useamman kappaleen sisältävissä yksiköissä eli myyntierissä/tukkupakkauksissa. Myös nämä yksiköt tulee yksilöidä omilla GTIN-koodeillaan ja merkitä käyttötarkoitukseen sopivilla viivakoodeilla...
Jos olet liittynyt GS1 Finlandin asiakkaaksi ennen 4.5.2020 ja/tai yrityksesi on tehnyt GTIN-koodeja tai GLN-numeroita ilman GS1 Rekisterin käyttöä, lue tämä sivu huolellisesti.
Ennen kuin Rekisteriä käytetään uusien GTIN-koodien tai GLN-numeroiden luomiseen, on ehdottoman tärkeää syöttää...
Tässä ohjeessa kerrotaan, miten voit tallentaa GS1 Rekisteriin useamman tuotteen tiedot yhdellä kertaa.
GS1 Rekisteri otetaan käyttöön porrastetusti vuosien 2020 ja 2021 aikana. Ensimmäisessä vaiheessa toukokuusta 2020 alkaen palvelun ottavat käyttöön uudet GS1-yritystunnisteasiakkaat. GS1 on yhteydessä asiakkaisiinsa kun käyttöönotto on ajankohtaista
RFID (Radio Frequency Identification) on yleisnimitys radiotajuuksisille etätunnistusteknologioille. RFID-järjestelmissä kommunikoidaan tunnisteen ja lukijan välillä radioaaltojen avulla. Tunnisteessa oleva tieto välitetään lukijalle, mistä se kulkeutuu informaatiojärjestelmään.
Tämän ohjeen avulla voit viedä GS1 Rekisterissä olevien tuotteiden tiedot Excel-tiedostoon.
Tietoja voi ladata
- yhdestä yritystunnisteesta kerrallaan
- maksimissaan 100 000 GTIN-koodia
Ladattua tiedostoa voi myös käyttää pohjana tietojen vientiin takaisin Rekisteriin.
Terveydenhuollon toimijoille suunnatussa webinaarissa kerrotaan, miten GLN-numeroita voi hyödyntää eri sijaintien, kuten sairaalan osastojen, paikkojen sekä varastojen tunnistamisessa. Lisäksi kerromme miten GS1:n uusi Rekisteri-palvelu helpottaa ja nopeuttaa GLN-tunnisteiden tekemistä ja...
Lukemalla GS1:n uutisia ja tilaamalla palvelukohtaiset uutiskirjeemme voit varmistua siitä, että pysyt ajan tasalla GS1:n palveluihin ja ratkaisuihin liittyvistä asioista. GS1:n uutiset kokoavat yhteen ajankohtaiset asiat eri toimialoilta kiinnostavasti ja napakasti.
Täältä löydät vastauksia palveluitamme koskeviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta täältä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.
Me uskomme, että huominen on parempi, kun kuluttaja pystyy tuotteista saatavan tiedon perusteella tekemään oman näköisiä valintoja. Tunnisteiden taakseen kätkemä oikea ja luotettava tieto on avain vastuullisempaan ja yhdessä toimivaan maailmaan. Maailmaan, joka luo uutta tiedon ja sen hyötyjen...
GS1 Rekisteri on yritystunnisteen vuosimaksuun sisältyvä lisäpalvelu, joka helpottaa viivakoodien tekemistä ja käytettyjen GTIN-koodien sekä GLN-numeroiden hallinnointia. GS1 Rekisteri on erittäin kätevä työkalu, sillä sen avulla on helppo pitää kirjaa käytetyistä tunnistenumeroista ja yhdellä...
GS1 Finland ja GS1:n globaali organisaatio julkaisevat raportteja sekä selvityksiä eri toimialoilta ja GS1-standardien käytöstä.