Kuva-kokous-Anu-Petri

GS1 näkyy ja kuuluu kaikkialla - joka ikinen päivä

Löydä etsimäsi

GS1 Finland on osa maailmanlaajuista GS1-organisaatiota, joka on vahvasti läsnä sinunkin arjessasi: kaikkialla tunnetun GS1-viivakoodin tuttu piippaus kuullaan muun muassa kauppojen kassoilla joka päivä yli 6 miljardia kertaa ympäri maailman. Alun perin kassatoimintojen nopeuttamiseksi kehitetty viivakoodistandardi on laajentunut kokonaisvaltaiseksi, globaaliksi liiketoiminnan kieleksi.

GS1 Finland - tehokkuutta ja luotettavuutta liiketoimintaan

Olemme reilun 20 hengen asiantuntijaorganisaatio ja tuemme suomalaisten yritysten menestystä. Tarjoamme globaaleja standardeja, digitaalisia palveluita ja osaamista, jotka tuovat tehokkuutta ja vaivattomuutta muun muassa tuotteisiin liittyvien tietojen hallintaan ja jakamiseen toimitusketjuissa. Asiakkainamme on yli 6600 yritystä, pienyrittäjistä Suomen suurimpiin yhtiöihin.

Globaaleihin GS1-standardeihin pohjautuvat palvelumme ovat laajasti käytössä päivittäistavarakaupan toimialalla ja standardejamme hyödynnetään myös mm. lääkkeiden ja terveydenhuollon välineiden yksilöinnissä sekä logistiikassa. 

Osana 115 maan GS1-verkostoa olemme mukana kansainvälisessä standardien kehitystyössä ja tuomme sen tulokset ja ratkaisut suomalaisten yritysten hyväksi. Avoimena ja puolueettomana toimijana voimme tarjota asiakasyrityksillemme neutraalin alustan verkostoitua ja kehittää yhteistyössä omia toimialojaan.

Taustalla vahvaa toimialakokemusta

GS1 Finland Oy on Elintarviketeollisuusliitto ry:n, Päivittäistavarakauppa ry:n sekä Keskuskauppakamarin omistama yritys. Toimitusjohtajamme on Jukka Kehusmaa ja hallituksen muodostavat Taneli Mero (puheenjohtaja, Valio), Markus Hellström (Fazer), Kari Luoto (PTY), Juho Romakkaniemi (Keskuskauppakamari) ja Heli Tammivuori (ETL).

 

Kuva-tilaisuus-Jukka-muita

 

 

 

GS1 standardit ovat keskeinen osa maailmantaloutta

 

GS1-standardit ovat laajasti käytössä ympäri maailman. Standardeja hyödyntää yli 2 miljoonaa yritysasiakasta noin 150 maassa ja ne ovat mukana päivittäin yli 6 miljardissa transaktiossa.

Tunnetuin GS1-standardi on EAN-viivakoodi, joka otettiin käyttöön vähittäiskaupan ja teollisuuden yhteisellä päätöksellä nopeuttamaan kassatoimintoja Yhdysvalloissa jo vuonna 1973. 

GS1-standardit tuovat yrityksille tehokkuutta, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä. Standardit määrittelevät yhteiset tavat muun muassa tuotteiden, toimitusketjun tapahtumien ja paikkojen yksilöintiin, tunnistamiseen sekä tiedon jakamiseen ja näin ne helpottavat tarvittavan tiedon liikkumista saumattomasti eri toimijoiden välillä arvoketjussa. Lue lisää GS1-standardeista tästä linkistä

Title

GS1 maailmalla

Maaorganisaatioita
114
Asiakkaita globaalisti
2 milj.+
Toiminta alkanut
1973