Tunnista symboli läpinäkyvä

Tunnista

GS1-viivakoodien ja RFID/EPC-tunnisteiden avulla voit siirtää tietoja nopeasti ja turvallisesti tavaroista tietokoneelle. Niitä käytetään kaikkialla maailmassa laajasti erilaisten esineiden merkitsemiseksi kuin muropakkaukset, vaatteet, sairaalavuoteet ja junavaunut. 

GS1:n tunnistusjärjestelmä on vakiintunut standardi  

Yritykset käyttävät GS1:n tunnistusjärjestelmää monilla eri toimialoilla, kuten vähittäiskaupassa, kuljetuksissa ja logistiikassa sekä terveydenhuollossa. Järjestelmää käyttää yli miljoona yritystä ja organisaatiota ympäri maailmaa. Suomessa järjestelmää käyttää yli 6 000 yritystä ja organisaatiota.   

GS1:n tunnistusjärjestelmä tarjoaa luotettavan yksilöinnin  

Yhdessä käyttäjien kanssa GS1 on kehittänyt säännöt numeroiden myöntämisestä ja käytöstä. Jos käytät GS1-tunnistusjärjestelmää, voit olla varma, että kukaan muu ei käytä samaa numeroa. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kahta tavaraa, kahta lavaa tai kahta yritystä ei voida sekoittaa keskenään.    

GS1:n tunnistusjärjestelmä on osa kokonaisuutta  

GS1:n tunnistusjärjestelmää käytetään yhdessä muiden GS1:n standardien osien, tietojen jakamiseen ja tavaroiden, sijaintien, osapuolten ja pakettien merkitsemisen kanssa. Tämä tarkoittaa, että tavara- ja tietovirrat voidaan yhdistää kokonaisuudeksi, tämä tarjoaa myös jäljitettävyyden, läpinäkyvyyden ja turvallisuuden yrityksessäsi.  

Infograafi GS1-järestelmä