Kuva-tilaisuus-Jenni-muita-taustalla

Mukaan GS1-kehittämiseen

Löydä etsimäsi

GS1-standardien globaali kehittäminen tapahtuu eri toimialojen asiantuntijoista koostuvassa, GS1:n fasilitoimassa foorumissa sekä siihen liittyvissä työryhmissä.

GS1-standardien globaali kehittäminen tapahtuu eri toimialojen asiantuntijoista koostuvassa, GS1:n fasilitoimassa foorumissa sekä siihen liittyvissä työryhmissä. Toimialoista ovat mukana muun muassa vähittäiskauppa, tuoreet elintarvikkeet, terveydenhuolto, kiinteistö- ja rakentamistoimiala sekä kuljetus ja logistiikka.

 

Kehitystyöhön osallistuu edustajia yli 60 maasta ja tavoitteena on löytää standardipohjaisia ratkaisuja toimialoja laajasti koskeviin toimitusketjun haasteisiin. GS1 Finland on aktiivisesti mukana työryhmissä viemässä Suomen näkemyksiä globaaliin standardikehitykseen ja tuomassa sieltä tulokset ja ratkaisut asiakkaidemme hyväksi. Myös suomalaiset yritykset ovat tervetulleita kansainvälisiin työryhmiin. 

 

Kuva-kokous-Jukka-Peltsi-Riku

 

Yhteistyöryhmät Suomessa

Suomessa fasilitoimme yhteistyöryhmiä, joissa asiakkaamme pääsevät yhdessä kehittämään toimialan käytäntöjä, vaikuttamaan palveluidemme kehitykseen sekä verkostoitumaan ja oppimaan muilta. Työryhmissä käydään läpi yleisesti palveluidemme kehitystarpeita ja etsitään esimerkiksi keinoja edelleen parantaa ja varmistaa tuotetietojen oikeellisuutta ja tasalaatuisuutta. Lisäksi mm. selvitetään ajankohtaisten teemojen vaikutuksia GS1:n palveluihin ja tuotetietojen sisältöihin.

Yhteistyöryhmämme koostuvat eri kokoisista kaupan ja teollisuuden yrityksistä, mukaan mahtuvat niin pienten tavarantoimittajien kuin kaupan keskusliikkeiden ammattilaiset. Tärkeintä on halu kehittää ja kehittyä yhdessä. Tavoitteista ja aihealueesta riippuen ryhmät voivat olla säännöllisesti kiinteällä jäsenistöllä kokoontuvia tai niitä voidaan koota myös projektiluontoisemmin tietyn aiheen ympärille. 

 

GS1:n yhteistyöorganisaatioita Suomessa

 • Elintarviketeollisuusliitto ry ETL 
 • Lääketietokeskus 
 • LIMOWA Logistiikkakeskusklusteri 
 • Logistiikkayritysten liitto ry 
 • Päivittäistavarakauppa ry PTY 
 • Sailab ry 
 • Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry 
 • Suomen Pakkausyhdistys ry 
 • Suomen Standardisoimisliitto SFS ry 
 • Teknokemian yhdistys ry 
 • TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry 

 

GS1:n globaaleja yhteistyöorganisaatioita

 

Kuva GS1:n globaalit yhteistyöorganisaatiot

Kysy lisää

Kuva Sanni kasvot2

Sanni Laine

CCO

Asiakkuusjohtaja, myynti ja asiakaspalvelu

+358 40 768 1175
sanni.laine@gs1.fi
Kuva Kimmo kasvot2

Kimmo Keravuori

Development Manager

GS1-standardit

+358 40 455 5660
kimmo.keravuori@gs1.fi
Kuva-Mirva-kasvot

Mirva Alatyppö

Service Development Manager

Palvelukehitys, tietomallit

+358 50 411 6180
mirva.alatyppo@gs1.fi