Synkka-koulutus: Myy tuotetiedoilla

Tietosisältöön liittyvät ohjeet

Tältä sivulta löydät koostetusti integraatioon ja tietosisältöön liittyvät dokumentit. Löydät myös aina nykyisen Synkka ja tulevan version dokumentit.

Tietosisältöön liittyvät ohjeet

Tämä sivu sisältää dokumentteja ja ohjeita liittyen Synkan tietosisältöön. Dokumentit löydät listattuna sivun oikeasta navigaatiosta otsikon Tiedostot alla.

Instruction steps

Tietosisältöön liittyvät ohjeet

GS1 Ohjeet tuotetietoihin dokumentissa kuvataan Suomen tietoprofiiliin tietokenttiä ja niiden käyttötarkoituksia. Dokumentista on saatavilla kaksi versiota, eli nykyinen ja tulevaa Synkka versiota kuvaava.

Ohjeessa on esitelty kaikki Synkan tietokentät taulukkomuodossa. Attribuutit tunnistetaan id-numerosta sekä suomenkielisestä ja GDSN-standardinmukaisesta nimestä. Jokaiselle attribuutille on myös annettu  määrittely, muoto ja pakollisuus. Taulukko sisältää myös kuvauksen, joka kertoo milloin attribuuttia voi käyttää. Monen tietokentän yhteydessä on myös esimerkki, joka selkeyttää attribuutin määrittelyä ja käyttöä.

Dokumentin otsikko Tiedosto Muutos
GS1 Ohjeet tuotetietoihin v. 3.1.17 Lataa tästä 22.9.2021

 

Suomen tietoprofiili

Suomen tietoprofiili/ Item Information Profile dokumentti, sisältää Suomen tietoprofiilin attribuutit, koodilistat ja validointisäännöt. 

Dokumentin otsikko Tiedosto Viimeisin muutos
Suomen tietoprofiili/ Item Information Profile_FMCG_3.1.17 Lataa 15.11.2021
Suomen tietoprofiili/ Item Information Profile_FMCG_3.1.16 Lataa 7.9.2021
Suomen terveydenhuollon tietoprofiili 6 2021 Lataa 17.6.2021


 

GDSN-dokumentaatio

Linkki GDSN:n virallisille sivuille, mistä löytyy englanninkieliset dokumentit ja skeemat. Jokaisen version dokumentit on esitelty omalla sivulla, voit tarkastella nykyistä ja tulevaa versiota. 

Lue lisää 

Yleiset integraatiodokumentit / General integrations documentation

Dokumentissa Synkka Data Pool Operations Manual kuvataan tuotetietopankin toimintaperiaatteita ja toiminnallisuuksia. Sanomamallit sisältää malleja tuotetietopankin eri sanomista (CIC, CIHW, CIS, GS1 Response ja RFCIN).

AS2 Connectivity ja FTPS Connectivity Guidet kuvaa Synkan yhteysasetukset.

Dokumentin otsikko Tiedosto Viimeisin muutos
Synkka Data Pool Operations Manual Lataa 4-12-2019
Sanomamallit Lataa 7-11-2018
AS2 Connectivity Guide Lataa 1-9-2017
FTPS Connectivity Guide  Lataa 1-9-2017