Tuotetietojen vienti pdf-tiedostoon ja tuotekortille

Synkasta tuotetiedot on mahdollista viedä ulkoiseen tiedostomuotoon kolmella tavalla.
Instruction steps

Tuotetietokortti

Tuotetietopankkiin tallennetusta vähittäistuotteesta voi tulostaa ns. tuotetietokortin suomeksi ja englanniksi. Tarkoituksena on yhdellä sivulla tarjota yleissilmäys tuotteeseen. Tuotetietokortti sisältää vähittäistuotteen keskeisimpiä tietoja, mm. ainesosalistan, käyttö- ja säilytysohjeet, valittuja allergeeneja ja pakkausmerkit.

Tuotetietokortin tulostaminen tapahtuu valitsemalla tuote joko tuotelistauksesta tai avaamalla tuote ensin ja valitsemalla "Vie" ja "Luo tuotetietokortti".

Tuotetietokortille tulostuvat tietokentät ja koodiarvot

Tuotetiedot pdf-tiedostoon

Tuotetiedot voi viedä pdf-tiedostoon valitsemalla tuote ja sitten klikkaamalla ylävalikon Vie ja Pdf-tiedostoon. Pdf-tiedosto kannattaa ottaa pakkaushierarkian ylimmältä tasolta jolloin pdf-tiedosto sisältää koko hierarkian.

Hyvä vinkki uusille käyttäjille! Vie tuotetiedot pdf-tiedostoon ennen julkaisua. Näin voit varmistaa että kaikki tarpeelliset tiedot on varmasti tullut annettua.