Standardit viivakoodi

GS1-yritystunnisteen käyttöönotto ja viivakoodit

Löydä etsimäsi

GS1-yritystunnisteen avulla voit luoda viivakoodeja ja muita tunnisteita toimialastasi riippumatta. Globaalisti käytetty GS1-järjestelmä takaa, että tuotteesi voidaan ottaa myyntiin kauppaan, verkkokauppaan tai kauppapaikkaan - oli sitten kyse elintarvikkeesta, käyttötavarasta, rautakauppatuotteesta tai terveydenhuollossa käytettävästä välineestä.

Näin helposti pääset alkuun

Tilauksen tehtyäsi lähetämme sinulle GS1 yritystunnisteen sertifikaatin sähköpostitse. GS1-yritystunniste on käytettävissä heti, kun olet saanut käyttöoikeuden varmentavan sertifikaatin. Sertifikaatin lisäksi lähetämme aktivointilinkin GS1 Rekisteri -palveluun. 

GS1 Rekisterin avulla muodostat tuotteittesi GTIN-koodit sekä tuotepakkausten viivakoodit helposti ja nopeasti, pystyt hallinnoimaan käyttämiäsi koodeja sekä tallennat tuotteiden perustiedot globaaliin järjestelmäämme. Nykyiset asiakkaamme, jotka tilaavat yritykselleen uuden yritystunnisteen, saavat kutsun GS1 Rekisteri -palvelun käyttäjäksi myöhemmin vuoden 2020 aikana.

Tutustu myös laitteiden ja palveluiden tarjoajiin, jotka auttavat sinua esim. tarjoamalla laitteiston viivakoodien tekemiseen ja tulostukseen.

Tuotteiden viivakoodien käytön lisäksi GS1 Finland tarjoaa täydentäviä palveluita liiketoimintasi tueksi. Synkka-palvelun avulla välität tuotteidesi tuotetiedot ja -kuvat sähköisesti kauppakumppaneillesi ja kuluttajien nähtäville verkkokauppaan. Tuotteiden tilaus- ja toimitusvaiheessa auttaa Golli-palvelu, jolla voit hoitaa tilausten käsittelyn ja tavarantoimitukset kokonaisuudessaan sähköisesti.

 

 

 

 

Kuva asiakaspalvelutiimi3

GS1 asiakaspalvelu

Arkisin kello 10-14

Yhteystiedot

+358 75 756 3500
asiakaspalvelu@gs1.fi