Asiakaslogo Kaslink
Referenssi

Kaslink – tuotetiedot myös ulkomaille

Synkka-asiakastarina


Tuotteidemme tiedot löytyvät jo Ruotsin Synkasta ja jatkossa tuotetiedot leviävät Synkan kautta muillekin kansainvälisille markkinoille. 

"Synkkaan tutustuessani hämmästyin, kun ymmärsin, miten monipuolista tietoa alustan kautta voi välittää asiakkaille. Asiakkaamme saavat Synkasta suoraan kaiken mahdollisen tuotetiedon kuvineen, mikä tekee tiedon hallinnasta helppoa ja vaivatonta molemmille osapuolille. Keskitetty, kaikkien käyttämä alusta ja digitaalinen tiedon siirto minimoivat virheiden mahdollisuuden. 

Toimitamme Synkan avulla tuotetiedot muun muassa Keskon ja SOK:n käyttöön. Hyödynnämme Synkkaa myös kansainvälisessä kaupassa. Suomen Synkasta saa siirrettyä tiedot helposti myös vastaaviin kansainvälisiin järjestelmiin. Tuotteidemme tiedot löytyvät jo Ruotsin Synkasta, ja jatkossa tuotetiedot leviävät Synkan kautta muillekin kansainvälisille markkinoille. 

Tuotetietojen virheettömyys on äärimmäisen tärkeää. Yhtä lailla tärkeää on se, että tietojen päivittäminen sujuu ketterästi, ja muutokset välittyvät napin painalluksella kaikille osapuolille. Vaalittavaa tietoa riittää, sillä tuoteportfoliossamme on yli 100 tuotetta ja tuotetieto löytyy pakkauksistamme yli kymmenellä kielellä.

Marika Heino
Kaslink Oy

Kouvolalainen Kaslink on yksi suurimmista kotimaisista ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista, ja sen valmistamia tuotteita myydään yli 15 maassa.