HoReCa ruoka-annokset

Synkan hyödyt HoReCa-toimijoille

Löydä etsimäsi

Tuotetietojen oikeellisuus ja ajantasaisuus on yksi ammattikeittiöiden kriittisiä aihealueita. Heidän käyttämistään toiminnanohjausjärjestelmistä löytyvät muun muassa tuotteiden perustiedot, reseptiikka ja raaka-aineet.

Tiedot allergeeneista ja ravintoarvoista kulkevat mukana raaka-aineista ruokaohjeisiin ja siitä edelleen ruokalistoille, sillä erityisesti nämä ovat tietoja, joita asiakkaat haluavat tänä päivänä tietää. Mikäli raaka-aineissa tai niiden tuotetiedoissa tapahtuu muutoksia, on tärkeää, että ravintoloitsija/ammattikeittiö saa niistä tiedon mahdollisimman nopeasti. 

Suomessa ruokatuotannon ohjaukseen on tarjolla muun muassa seuraavat tietojärjestelmät: Aromi, Jamix, PoweResta ja Mashie. Synkka-tuotetietopalvelussa on aina käytössä ajantasainen tuotetieto ja siksi edellä mainitut tuotetiedon vastaanottajat hyödyntävät ja rikastavat omia tuotetietojaan Synkka-palvelusta saatavilla tiedoilla, kuten ainesosa-, ravintosisältö- ja allergeenitiedoilla. HoReCa-toimijalla on siis mahdollisuus valita ottaako Synkka-palvelun suoraan GS1:n kautta vai jonkun tietojärjestelmätoimittajan kautta.