Graafi GS1 symboliseinä

Synkka-tuotetietopalvelun käyttöönotto

Löydä etsimäsi

Synkkaa voidaan käyttää joko selain-käyttöliittymän kautta tai järjestelmäintegraation avulla. Valinta näiden välillä riippuu mm. yrityksen tietomääristä ja käytössä olevista järjestelmistä. Olemme koonneet tälle sivulle palvelun käyttöönottoon liittyviä asioita.

Synkka-palvelun käyttöönotto on helppoa

 • Valitse yrityksellesi sopiva käyttötapa: käyttöliittymä tai integraatio
 • Tee sopimus Synkka-tuotetietopalvelusta. Ainoa etukäteisvaatimus on, että yritykselläsi on voimassa oleva GS1-yritystunniste.
 • Saat tunnukset Synkka-palveluun ja voit aloittaa tuotetietojen ja -kuvien hallinnoinnin käyttöliittymän kautta tai integraation suunnittelun.

 

Käyttöliittymä

Käyttöliittymä on hyvä vaihtoehto, kun tuotteita on kohtuullinen määrä. Tuotetiedot ja kuvat tallennetaan manuaalisesti Synkan käyttöliittymään. Tarjoamme tallentamiseen ohjeistuksen sekä tarvittaessa asiakaspalvelun tuen. Meiltä voit myös tilata yrityskohtaisen käyttöönottokoulutuksen, joka helpottaa ja nopeuttaa tallennustyön aloitusta.

Tuotetietojen tallennuksen voi myös ulkoistaa ns. tallennuspalveluyritykselle. Suosittelemme käyttämään osaavia Synkka kumppaneitamme. Tutustu Synkka-kumppaneihin.

   

  Integraatio

  Mikäli yrityksen tietomäärät ovat suuret, integraatio on paras ratkaisu tuotetietojen ja -kuvien hallintaan. Integroimalla Synkka-palvelu olemassa oleviin järjestelmiin (esim. ERP, PIM, CMS, graafinen tuotanto) varmistetaan, että tuotetiedot ja niihin linkittyvät aineistot ovat aina oikeat ja ajantasaiset. 
   
  Tietojen vastaanottajat voivat noutaa tuotetiedot ja muut aineistot suoraan omaan taustajärjestelmäänsä integraation avulla ilman manuaalisia työvaiheita. Integraation voi toteuttaa myös mahdollisen kumppaniyrityksen kautta.
   
   

  Kuva asiakaspalvelutiimi3

  GS1 asiakaspalvelu

  Arkisin kello 10-14

  Yhteystiedot

  +358 75 756 3500
  asiakaspalvelu@gs1.fi
  Asiakaslogo Valio

  Valiolla tieto digitaalisessa putkessa aina kuluttajalle asti

  Synkka-asiakastarina