Webinaari

Webinaari: GS1-standardit sote-sektorin ratkaisuissa

Webinaari: GS1-standardit sote-sektorin ratkaisuissa

Tervetuloa GS1 Finlandin maksuttomaan aamuwebinaariin torstaina 15.12. klo 9–10. Tilaisuudessa tarjoamme yleisesittelyn GS1-standardien tarjoamista hyödyistä terveydenhuoltoalan prosesseissa. Kerromme myös, mitä mahdollisuuksia standardien käyttöönotto tarjoaa sote-alan palvelu- ja ratkaisutoimittajille.

 

Webinaari on suunnattu kaikille yrityksille, jotka tarjoavat terveydenhuoltoalan organisaatioille IT-ratkaisuja, palveluja tai laitteita esimerkiksi potilastietojärjestelmiin, automaattiseen tunnistamiseen, logistiikkaan, materiaalinhallintaan, data-analytiikkaan tai tiedolla johtamiseen.

 

Useat sairaanhoitopiirit hyödyntävät GS1-standardeja niin hoitotyöntyön kuin tukitoimintojen prosesseissaan. Myös uusille hyvinvointialueille aika on otollinen GS1-standardien käyttöönottoon. Jotta terveyspalvelujen tuottajat voivat saavuttaa tavoitellut hyödyt, kuten parantunut potilasturvallisuus, tehokkuus ja jäljitettävyys, tulee heidän käyttämiensä palveluiden ja ratkaisujen tukea GS1-standardien käyttöä.

 

Tule mukaan oivaltamaan, miten voit hyödyntää globaaleja GS1-tunnisteita osana palveluanne ja ennakoida hyvinvointialueiden kasvavaa kiinnostusta standardeja kohtaan!

 

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 14.12.2022 klo 16.

 

Osallistumislinkki  lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
15.12.2022
Sijainti

Microsoft Teams
Suomi

Hinta
Ilmainen