Kuva-kokous-Anu-Petri-Riku

Terveydenhuollon UDI-koulutus

Löydä etsimäsi

UDI-koulutuksessa keskitymme terveydenhuollon välineiden oikeaoppiseen merkitsemiseen ja tunnistamiseen. UDI-tunniste on laitteessa ja/tai pakkausmerkinnöissä oleva koodi, jonka valmistajan tulee muodostaa ja ylläpitää virallisen antajayksikön (issuing entity) ohjeiden mukaisesti. Yksilöllinen tunniste vaaditaan, jotta jokainen laite on tunnistettavissa ja merkintä hyödynnettävissä samalla tavalla kaikilla markkinoilla.

Koulutuksen sisältö

UDI-koulutuksessa keskitymme terveydenhuollon välineiden oikeaoppiseen merkitsemiseen ja tunnistamiseen. Käymme läpi Euroopan komission sekä Yhdysvaltojen FDA:n (US Food and Drug Administration) yhteiset lainsäädännölliset sairaalavälineiden merkintävaatimukset potilasturvallisuuden ja hoitotyön optimoinnin parantamiseksi. 

UDI-koulutus on suunnattu lääkinnällisiä laitteita valmistaville yrityksille. 

Koulutuksessa opittujen asioiden avulla osallistujat ymmärtävät kansainvälisten GS1-standardien roolin UDI-merkintävaatimusten täyttämisessä sekä osaavat tehdä oikeaoppisia UDI-merkintöjä. 


Koulutuksen tiedot 

  • Yrityskohtainen webinaarina (Teams-kokous) toteutettava koulutus
  • Kesto 3 tuntia
  • Hinta 489€ (alv 0%) 

Koulutuksen varaaminen ja maksaminen 

Voit katsoa ja ilmoittautua avoinna oleviin koulutuksiin koulutussivullamme. Mikäli et löytänyt koulutustarvettasi vastaavaa koulutusta, ota yhteyttä meidän kouluttajiimme niin autamme eteenpäin. 

Kysy lisää kouluttajiltamme

Kuva-Miia-kasvot

Miia Salonen

Development Manager

Terveydenhuolto

+358 50 413 5449
miia.salonen@gs1.fi
Kuva-Pia-kasvot

Pia Högström

Customer Consultant

Asiakaspalvelu, koulutukset

+358 75 756 3500
asiakaspalvelu@gs1.fi