Terveydenhuolto instrumentit ja teknonivelet pöydällä

Lääkinnällisten laitteiden tuotetiedot Synkka-palveluun

Löydä etsimäsi

Asiakkaidemme toiveesta Synkka-tuotetietopalveluun on lisätty nyt myös lääkinnällisiä laitteita koskevia tietoelementtejä. Toivotamme terveydenhuoltoalalla toimivat yritykset tervetulleiksi mukaan Synkka-yhteisöön.

Synkka-tuotetietopalvelu nyt myös terveydenhuollon toimijoille

GS1:n Synkka-tuotetietopalvelu on kaupan alan kattavin tuotetietopalvelu, joka yhdistää tavarantoimittajat ja kaikki tuotetiedon tarvitsijat. Palvelun avulla ajantasainen ja oikeassa muodossa oleva tuotetieto tuotekuvineen on helposti käytössä.

Asiakkaidemme toiveesta Synkkaan on lisätty nyt myös lääkinnällisiä laitteita koskevia tietoelementtejä, ja toivotamme kaikki terveydenhuoltoalalla toimivat yritykset tervetulleiksi mukaan Synkka-yhteisöön.

Synkka-palvelua käyttää kaupan alalla jo lähes 900 tavarantoimittajaa ja 70 vastaanottajaa. Palvelussa on tällä hetkellä noin 110 000 tuotteen tiedot. Kaupan alalla Synkka on toiminut jo useiden vuosien ajan keskeisessä roolissa kauppakumppanien yhdistäjänä.

Tehokkuutta terveydenhuollon toimitusketjuun

Myös terveydenhuoltoalalla Synkan avulla voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä lisäämällä toimitusketjun tehokkuutta ja parantamalla potilasturvallisuutta.

Palvelun kautta kulkevista tuotetiedoista hyötyvät aina lopulta kuluttajat ja potilaat. Kaikki osapuolet hyötyvät, kun he sitoutuvat luotettavan tiedon toimittamiseen ja toisaalta sen hyödyntämiseen omissa prosesseissaan.

Synkka välittää tuotetiedot, tuotekuvat ja pdf-tiedostot

Lääkinnällisten laitteiden perustiedot ovat tärkeää tietoa muun muassa hoitotyössä ja tuotteiden jakelun hallinnassa. Tuotteen perustiedot yksilöivät tuotteen, kuvaavat sen ominaisuuksia ja ohjeistavat esimerkiksi käsittelyssä ja varastoinnissa.

Tuotekuvat voidaan myös tallettaa ja ylläpitää helposti Synkassa, mistä asiakkaat voivat hakea ne esimerkiksi apteekin verkkokaupan tarpeisiin. Lisäksi erilaiset ohjeet ja tuotedokumentit voidaan välittää suoraan Synkan kautta pdf-tiedostoina.

Synkka välittää tuotetiedot myös muista tarvikkeista, joita ei määritellä lääkinnällisiksi laitteiksi.

Tiedon tarvitsija, kuten sairaanhoitopiirit, lääkäriasemat, apteekit tai tukut voivat hakea tarvitsemansa tiedot ja aineistot Synkasta.

Terveydenhuolto leikkausinstrumentit laikkaussalisssa

Näin tallennat terveydenhuoltoalan tuotteen tiedot Synkka-palveluun

Tämä video havainnollistaa, kuinka tallennat tervydenhuoltoalan tuotteen Synkka-palveluun. 

Synkka sopii eri terveydenhuollon toimijoille

  • Sairaanhoitopiiri, lääkäriasema, apteekki, tukku tai muu lääkinnällisten laitteiden tuotetietoja tarvitseva, joka haluaa vastaanottaa tuotetietoja joko Suomalaiselta tai ulkomaiselta tavarantoimittajalta
  • Valmistaja, joka toimittaa tuotteitaan terveydenhuoltosektorille
  • Sovellustoimittaja, joka tuottavat ohjelmistopalveluja terveydenhuollon toimijoille
Terveydenhuolto mies apteekissa läppärillä

Lue lisää aiheesta

Mikäli olet jo Synkka-asiakkaamme ja haluat käyttää palvelua myös lääkinnällisten laitteiden tuotetietojen lähettämiseen tai vastaanottoon, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuva asiakaspalvelutiimi3

GS1 asiakaspalvelu

Arkisin kello 10-14

Yhteystiedot

+358 75 756 3500
asiakaspalvelu@gs1.fi

Tutustu eri toimijoiden Synkan käyttökokemuksiin

Logo Finnair2

Finnair Kitchen on tyytyväinen Synkkaan – virheetön tuotetieto on tärkeää lentoateriapalveluissa

Finnair Kitchenin tuotantotiloissa Vantaalla tehdään ruokaa isossa mittakaavassa. Kun arki Helsinki-Vantaan lentoasemalla pyörii täydellä teholla...

Asiakaslogo Valio

Valiolla tieto digitaalisessa putkessa aina kuluttajalle asti

Synkka-asiakastarina

Logo-Alavuden-öljypuristamo

Alavuden öljypuristamo - Synkan avulla asiakkaan tarpeet keskiössä

Synkka-asiakastarina

Kysy lisää Synkasta terveydenhuollon asiantuntijaltamme

Haluatko keskustella, miten organisaatiosi voisi hyödyntää Synkkaa ja koko GS1 järjestelmää juuri teille parhaalla tavalla - Varaa konsultointi asiantuntijamme kanssa. 

Kuva-Miia-kasvot

Miia Salonen

Development Manager

Terveydenhuolto

+358 50 413 5449
miia.salonen@gs1.fi