Uutinen

GS1 Webinaari 2.6.2021 - Lääkinnällisten laitteiden tuotetiedot Synkka-palvelussa 

Terveydenhuolto leikkausinstrumentit laikkaussalisssa
GS1 Finland Oy järjestää Synkka-tuotetietopalvelun esittelywebinaarin terveydenhuoltoalan yrityksille. Synkan avulla on nyt mahdollista välittää lääkinnällisten laitteiden tuotetiedot valmistajalta ostajalle.

GS1 Finland Oy järjestää Synkka-tuotetietopalvelun esittelywebinaarin terveydenhuoltoalan yrityksille. Synkan avulla on nyt mahdollista välittää lääkinnällisten laitteiden tuotetiedot valmistajalta ostajalle. Kerromme tilaisuudessa, miten globaali tuotetietoverkosto toimii ja esittelemme Synkka-palvelun ominaisuuksia.  

GS1:n Synkka-tuotetietopalvelu on kaupan alan kattavin tuotetietopalvelu, joka yhdistää tavarantoimittajat ja kaikki tuotetiedon tarvitsijat. Palvelun avulla ajantasainen ja oikeassa muodossa oleva tuotetieto tuotekuvineen on helposti käytössä. 

Tilaisuus on suunnattu kaikille lääkinnällisten laitteiden parissa työskenteleville, jotka ylläpitävät, toimittavat tai vastaanottavat laitteiden tuotetietoja; terveyspalveluita tuottavat organisaatiot, valmistajat, maahantuojat, tukut ja apteekit. 

Ajankohta 

Keskiviikko 2.6.2021 klo 09:00 – 09:30 

Microsoft Teams -webinaari

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä likistä 

Tilaisuus on maksuton