Uutinen

GS1:n uudet asiantuntijat esittelyssä

Kuva-fiilis-toimisto-Heidi-Hannu
GS1 on saanut uusia asiantuntijoita vuoden 2020 aikana niin palveluiden kehitykseen kuin asiakaspalveluun. Tutustu heidän ajatuksiinsa ja kiinnostuksen kohteisiin.

Laura Juntunen

Laura Juntunen siirtyi GS1:lle Wihurin Metro-tukusta ja hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus kaupan alalta ja erityisesti SOK:lta. Golli-palvelun kehityksestä vastaava Laura kokee pääsevänsä tekemään hänelle tärkeitä asioita ja tutustumaan toimialaan nyt myös standardien näkökulmasta sekä tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Afrikkalaisesta tanssista kiinnostunut Laura liikkuu mielellään luonnossa ja kehittää osaamistaan erilaisilla kursseilla.

Aleksi Leppimaa

Aleksi Leppimaa vastaa Synkka-tuotetietopalvelun kehityksestä ja hän siirtyi GS1:lle suoraan tieto- ja viestintätekniikan opinnoista, vaikka hänellä on kokemusta myös yritysmaailmasta opintojen ohella. Ammatillisesti Aleksia kiinnostaa erityisesti data-aineistojen käsittely ja sitä GS1:llä riittää. Luonto- ja historiadokumenttien parissa viihtyvä Aleksi kävisi mielellään ylläpitämässä kuntoaan enemmänkin salilla, mutta valitettavasti korona on asettanut sille toistaiseksi esteitä.  

Katarina Tötterman

Asiakaspalvelussa aloittanut Katarina Tötterman valmistui Elintarviketalouden ja kulutuksen linjalta. Katarinalle kiinnostus tuotetietoja ja GS1:n yksilöinnin standardeja kohtaan nousi esille, koska me kaikki kohtaamme niitä päivittäin asioidessamme kaupassa, missä viivakoodit edustavat tuotetietojen ydintä. Pitkistä kävelyistä ja rauhassa nautituista aamupaloista nauttiva Katarina pitää huolta itsestään rauhoittavan joogan parissa.

Wilma Vääränen

GS1 Rekisteri -palvelun kehityksestä vastaava Wilma Vääränen siirtyi GS1:lle digitaalisia palveluita kehittävästä Mirum Agencysta. Vaikka GS1 ei ennestään ollut tuttu, kuten ei varmasti niin monelle muullekaan, niin viivakoodit kertoivat heti yhtiömme toimialasta. Wilmaa kiinnostaa tuoteomistajana palvelun ominaisuuksien kohdistaminen käyttäjille sekä sen tuomat tekniset ja toiminnalliset näkökulmat. Kiipeilyhalleilla viihtyvä Wilma nostattaa energiatasoja myös luonnon parissa ja nyt kun toinen pelikonsoli ilmestyi kotiin, saattaa hänestä kehittyä uusi virtuaalinen Ari Vatanen.

Käy katsomassa keitä muita meitä täällä GS1:lle työskentelee tästä linkistä.