Kuva Riina Tytti
Uutinen

GS1:n uudet asiantuntijat esittelyssä

GS1 on saanut uusia asiantuntijoita asiakaspalveluun ja hallintoon. Tutustu Riina Muhosen ja Tytti Sipon taustoihin, ajatuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Riina Muhonen

Riina Muhonen vahvistaa GS1:n dynaamista asiakaspalvelua ja hän siirtyi HoReCa-puolelta Ravintolakolmiosta. Pitkän asiakaspalvelukokemuksen ja sosiaalisen luonteensa ansiosta hän kokee olevan parhaimmillaan asiakkaiden kanssa. Hänelle yhtiön toiminta-alue avautui viivakoodien myötä ja kiinnostus kasvoi, kun ymmärsi, kuinka suuri kokonaisuus on kyseessä ja mitä mahdollisuuksia standardien ympärillä aukeaa. Aitiopaikalta voi myös nähdä, kuinka tiedonkulkua kehitetään palvelemaan asiakkaita ja toimijoita ympäri maailman. 

Riinalle luonto on lähellä sydäntä ja vapaa-ajalla hän suuntaa aina ulos liikkumaan koiransa kanssa. Hyvää mieltä tuovat myös hyvä ruoka, ystävät ja matkustelu – ainakin silloin kuin se on mahdollista. 

Tytti Sippo

Tytti Sippo aloitti GS1:n palveluksessa hallintoassistenttina ja hän siirtyi tietoturva-alalta OptimeSys Group -yhtiöstä vastaavista tehtävistä, joista hänellä on myös aiempaa kokemusta. GS1:ssä häntä kiinnosti oman osaamisen ja kokemuksen yhdistäminen muun muassa laskutuksen ja hallinnon kokonaisuuteen. Myös Tytille GS1 oli suhteellisen tuntematon salaisuus ennen hakua yhtiön palvelukseen. Kiinnostus standardipuolen asiantuntijaorganisaatiota kohtaan nousi, kun yhtiön toiminnan ydin kirkastui, koska hän tiesi entuudestaan, että Suomen viivakoodeissa on 64-aluinen numero.

Tyttiä kiinnostaa hänen omien sanojen mukaan kaikenlainen nörtteily kuten videopelit, lukeminen, elokuvat ja tv-sarjat. Hän on ollut erittäin tyytyväinen siihen, kuinka kehitysmyönteinen ote GS1:llä omassa toiminnassaan on hyvän sisäisen tiedonkulun lisäksi.

Käy katsomassa keitä muita meitä täällä GS1:lle työskentelee tästä linkistä

Kuva-Riina-kasvot

Riina Muhonen

Customer Consultant

Asiakaspalvelu, laskutus

+358 75 756 3500
asiakaspalvelu@gs1.fi
Kuva-Tytti-kasvot

Tytti Sippo

Administrative Assistant

Hallinto

+358 40 557 1608
tytti.sippo@gs1.fi