Uutinen

Raija Gynther GS1 Finlandin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Kuva Raija
Raija Gynther on nimitetty GS1 Finland Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi.

Raija Gynther on nimitetty GS1 Finland Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Raija on aiemmin työskennellyt erilaisissa viestinnän johto- ja kehittämistehtävissä, muun muassa S-Pankin viestintäjohtajana. Strateginen viestintä, tunnettuuden ja brändin rakentaminen sekä liiketoimintojen ja johdon sparraajana toimiminen ovat olleet hänen keskeisiä tehtäviään.

”Digitalisaatio ja informaation lisääntyminen haastavat meidät toimimaan ketterästi, ja kiihtyvässä muutosvauhdissa yhteisen suunnan ja tahtotilan tehokas kommunikointi nousee yhdeksi keskeisistä menestystekijöistä. Panostamalla markkinointiin ja viestintään pystymme sekä palvelemaan asiakkaitamme paremmin heidän nykyisissä tarpeissaan että luomaan näkemystä siitä, millaisia liiketoimintamahdollisuuksia GS1:n globaalit standardit voivat tulevaisuudessa tarjota. Toivotamme Raijan lämpimästi tervetulleeksi GS1 Finlandille”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Kehusmaa.

”GS1-standardia on kuvattu busineksen yhteiseksi kansainväliseksi kieleksi. Se luo edellytyksiä muun muassa toimitusketjujen tehokkuudelle, uusille innovaatioille ja yritysten kansainvälistymiselle, tuotteiden alkuperän läpinäkyvyydelle ja kuluttajien turvallisille ja vastuullisille ostopäätöksille. Nämä ovat teemoja, joiden parissa on mahtavaa päästä työskentelemään”, Raija Gynther summaa.

”Olen tottunut katsomaan maailmaa mieluummin asiakkaan kuin asiantuntijan näkökulmasta. Yksi viestinnän keskeisiä tehtäviä asiantuntijaorganisaatiossa onkin viestien ymmärrettävyyden ja hyödynnettävyyden varmistaminen. Olen innoissani, että pääsen kehittämään GS1 Finlandin markkinointia ja viestintää osana globaalia GS1-yhteisöä”, Raija kertoo.
 
Vapaa-ajallaan Raija ulkoilee, mökkeilee, matkustaa ja lukee. Koronan seurauksena salilla käynnit ovat olleet tauolla, mutta Toivo-mäyräkoira on huolehtinut jokapäiväisestä ulkoilusta. Kolme teini-ikäisestä nuorta pitävät uusperheen arjen vauhdikkaana.