Uutinen

Synkka- ja Golli-palveluiden tilaustoiminnallisuus lisätty MyGS1:een

Verkkokauppa sormi kauppakärryn valintanäppäimellä
Vuoden 2019 lopulla käyttöönotettu MyGS1 on GS1 Finland Oy:n asiakkaiden itsepalvelukanava digitaaliseen asiointiin kuten omien tietojen ja palveluiden hallintaan. GS1-yritystunnisteen tilaustoiminallisuuden lisäksi palveluun on nyt lisätty uutena toimintona Synkka- ja Golli-palveluiden tilausmahdollisuus.

GS1:n digitaalinen tuotetietopalvelu Synkka palvelu on kaupan alan kattavin tuotetietopalvelu, joka yhdistää tavarantoimittajat ja jälleenmyyjät. Palvelun avulla ajantasainen tuotetieto on aina kaikkien osapuolten käytettävissä. Synkan tilauslomakkeeseen pääsee tästä linkistä.

GS1:n digitaalinen tilaus- ja toimitusprosessin mahdollistava Golli-palvelu on erityisesti päivittäis- ja käyttötavaratavarakaupan tavarantoimittajien tarpeisiin luotu palvelu, joka mahdollistaa tilausten käsittelyn ja tavarantoimitukset kokonaisuudessaan sähköisesti. Gollin tilauslomakkeeseen pääsee tästä linkistä.

MyGS1:n käyttö edellyttää GS1:n asiakkuuden sekä hyväksytyn kirjautumisen palveluun. Kirjaudu MyGS1-palveluun tästä linkistä. Mikäli et ole vielä kirjautunut palveluun, pääset rekisteröitymään MyGS1:een tästä  linkistä.