Uutinen

Tietojen automaattinen siirto Gollista Netvisoriin on nyt mahdollista

Golli ja Netvisor
Tavarantoimittajapalvelu Golliin on rakennettu uusi lisäominaisuus, jolla tilausten tieto siirretään automaattisesti Netvisorin taloushallintajärjestelmään. Tiedonsiirtoliittymä on käyttöönoton kartoituspalaverista jo kahden viikon sisällä asiakkaan käytettävissä. GS1:n asiakkaiden toivoma uudistus tukee myös Netvisorin tavoitetta automatisoida taloushallintoon liittyvät rutiinitehtävät.

Golli on erityisesti päivittäis- ja käyttötavarakaupan tavarantoimittajille luotu palvelu, jolla tilausten käsittelyn ja tavarantoimitusten hallinnan voi hoitaa kokonaisuudessaan sähköisesti. Se on yhteensopiva kaupparyhmien automatisoitujen tilaus-toimitusprosessien kanssa. Nyt palveluun on tehty liittymä, jonka avulla Gollissa tehtyjen toimitusten tiedot siirtyvät käsittelyn päätteeksi digitaalisesti tavarantoimittajan omaan Visma Netvisor-ympäristöön.

– Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä mahdollisuutta tietojen siirtoon Gollista Netvisoriin. Automaattinen tiedonsiirto säästää aikaa ja poistaa inhimilliset näppäilyvirheet, kun manuaalista tilausten kopiointia ei tarvitse tehdä, GS1:n avainasiakaspäällikkö Anu Lahdenperä toteaa.

Myös Visman Netvisorin materiaalihallinnasta vastaava tuotepäällikkö Sami Salonen on tyytyväinen, että tilaustiedon siirtäminen automaattisesti Gollista Netvisoriin on mahdollista.

– Tiedonsiirto Gollista täydentää palveluamme hienosti. Netvisorin käyttäjä pystyy Gollista lähettämään kauppakumppanilleen toimitussanoman ja muodostamaan standardinmukaiset lähetysdokumentit. Netvisorissa Gollin tilauksille taas voi tehdä toimitusten kirjanpitoon ja laskuttamiseen liittyvät toimenpiteet. Tämä tukee tavoitettamme automatisoida taloushallintoon liittyvät rutiinitehtävät, Sami Salonen sanoo.

 

Tiedonsiirto käyttöön kahdessa viikossa

Golli on edullinen ja helppokäyttöinen palvelu, joka ei edellytä tietoteknistä erityisosaamista, toiminnanohjausjärjestelmää tai EDI-yhteyksiä. Selaimessa käytettävän palvelun Netvisor-liittymän käyttöönottokin on haluttu tehdä mahdollisimman kevyeksi.

– Pidämme asiakkaan kanssa ensin kartoitustapaamisen, jossa varmistamme ratkaisun soveltuvuuden heidän yrityksensä käyttöön. Lupaamme osaltamme, että liittymä Gollin ja Netvisor-ympäristön välillä on valmis 14 vuorokauden sisällä tästä kartoituspalaverista, GS1:n palvelukehityspäällikkö Laura Juntunen sanoo.

Liittymän käyttöönoton hinta on alkaen 1960 euroa ja palvelun vuosimaksu sisältäen Gollin vuosimaksun on 2640 euroa.

Golli ja Netvisor

Tilaukset on mahdollista välittää Gollista Netvisoriin automaattisesti liittymän avulla, jolloin manuaalista tilausten kopiointia ei tarvita.​