Webinaari: Hiilijalanjälki osaksi tuotetietoa
Webinaarissa 11.6.2025 pureuduimme ajankohtaiseen ja yhä tärkeämpään teemaan: tuotekohtaisesti lasketun hiilijalanjälkitiedon hyödyntämiseen ja välittämiseen.
Sisältö
Hiilijalanjälki, vastuullisuus ja ekodesign: Ari Nissinen, Suomen ympäristökeskus
Miksi hiilijalanjälkitietoa tuotteista tarvitaan? Mitä hyötyä yritykselle on hiilijalanjälkitietojen tuottamisesta ja välittämisestä kumppaneiden ja kuluttajien käyttöön?
Tuotteen hiilijalanjälkitiedon ilmoittaminen GS1 Synkassa: Mirva Alatyppö, GS1 Finland
Miten hiilijalanjälkitiedot ilmoitetaan GS1 Synkassa? Miten palvelun toukokuun päivityksen yhteydessä käyttöön tulevia uusia tietokenttiä käytetään?
Food Data Finland -kasvumoottorihanke ja sen ajankohtaiset kuulumiset: Satu Hulkkonen, GS1 Finland
Webinaari on tarkoitettu Food Data Finland -hankkeen jäsenverkostoyritysten edustajille ja GS1 Synkka -tuotetietopalvelun käyttäjille.
Katso tallenne
Tapahtuman tiedot
Suomi