Tervetuloa tutustumaan demotuotteeseemme GS1 Naudanfile. Tämän sivun tarkoitus on esitellä GS1 2D-koodin käyttöä sekä tuotteen yhteentoimivan jäljitettävyyden mahdollisuuksia tarjota tietoa kuluttajille.
Fazer, S-ryhmän marketkauppa, tuotemerkinnän asiantuntija KLINGER Finland ja standardiyritys GS1 Finland pilotoivat yhdessä dynaamisen GS1 2D-koodin mahdollisuuksia Fazer Remix 30 v. -makeispussissa. Pilotissa pussiin lisätään uusi 2D-merkintä, joka tuo kuluttajapakkauksiin uudenlaista älykkyyttä ja...
Palvelutukemme auttaa GS1:n palveluiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja teknisissä tukiasioissa.
Me uskomme, että standardien mukainen oikea ja luotettava tieto on avain vastuullisempaan ja yhdessä toimivaan maailmaan. Maailmaan, joka luo uutta tiedon ja sen hyötyjen tuomista mahdollisuuksista. Tätä me edesautamme työllämme GS1 Finlandissa, puolta valitsematta.
Kumppanimme toteuttavat testattuja ja sertifioituja ratkaisuja GS1:n standardien ja palveluiden käytön tueksi. Kumppaniverkoston kautta pystymme laajentamaan osaamistamme ja tarjoamaan enemmän arvoa asiakkaillemme.
Kauppakumppanit, kuluttajat ja viranomaiset haluavat tietää, mistä tuotteet tulevat ja miten ne on valmistettu. GS1-standardit tukevat tehokkaasti tätä jäljitettävyyttä tarjoamalla yhteentoimivia kansainvälisiä ratkaisuja tuotteiden ja niihin liittyvien tapahtumien seuraamiseen tuotteiden koko...
Kun haluat irtisanoa GS1-yritystunnisteen tai sovelluspalvelumme, lähetä siitä sähköposti GS1 Asiakaspalveluun.
Lähivuosina lähes kaikille EU:n markkinoille saatettaville tuotteille vaaditaan digitaalinen tuotepassi. Luvassa on siis kuluttajille tarjottavien tuotetietojen merkittävä uudistus, jonka toteuttamiseen GS1-standardit tarjoavat valmiit avaimet.
Fashion360-webinaarisarja kertoo yrityksille, mitä EU:n digitaalinen tuotepassi käytännössä tarkoittaa ja miten siihen kannattaa valmistautua. GS1 Finlandin CGO Laura Juntunen kokosi webinaarien keskeiset havainnot blogikirjoituksiksi ja tarkasteli niitä GS1-standardien näkökulmasta. Tässä toisessa...
Ruoan vastuullisuudesta kertovista tiedoista on tullut yhä tärkeämpi osa kuluttajien ostopäätöksiä ja yritysten toimintaa. GS1:n ruokaketjun toimijoiden kanssa kehittämä ruoan vastuullisuuden tietomalli kuvaa tavan kerätä ja jakaa vastuullisuustietoja läpi koko ruokaketjun.
Raaka-aineiden yksilöinti ja perustietojen hallinta muodostavat perustan koko ruokaketjun yhteentoimivalle jäljitettävyydelle ja vastuullisuuden varmistamiselle. Jotta tieto kulkee ketjun läpi yhdenmukaisesti ja raaka-aineisiin voidaan liittää kaikki tarvittavat tiedot, tarvitaan sekä globaali...
Tilaa viestintämme, niin saat ajankohtaisia kuulumisia kehitystyöstämme ja palveluistamme.
Tältä sivulta voit myös lukea jo lähetettyjä uutiskirjeitämme.
Joskus käy niin, että kaikki näyttää hyvältä paperilla: projektille on laadittu kirkas tavoite, aikataulu on kohdillaan ja työvaiheet mietitty tarkasti etukäteen. On hyvä suunnitelma ja hyvä tiimi – mitä voisi muka mennä pieleen?
Projektielämää-blogisarjan kirjoittaja CGO Laura Juntunen on projekteissa kuin kotonaan. Hän on liiketoimintalähtöinen kehittäjä, joka löytää polun kaaoksen keskeltä ja kääntää tavoitteet teoiksi. Laura on kehittämisen ikiliikkuja, joka hyödyntää yhteiskehittämisessä palvelumuotoilun keinoja ja...
GS1 2D-koodi eroaa tavallisesta QR-koodista siinä, että sen sisältö noudattaa GS1:n kansainvälistä standardia. Standardi varmistaa, että koodit ovat rakenteeltaan yhdenmukaisia, ja että tietosisältö on yhteentoimivaa eri järjestelmien ja toimijoiden välillä.
Koordinoimme ja fasilitoimme toimialoja kehittäviä hankkeita ja projekteja. Kokoamme asiakkaitamme myös yhteistyöryhmiin kehittämään toimialansa käytäntöjä ja vaikuttamaan palveluidemme kehitykseen. Lisäksi olemme vahvasti mukana GS1:n globaalien standardien kehitystyössä.
EU:n kestävyysraportointidirektiivi lisää yritysten vastuullisuusraportoinnin vaatimuksia ja ulottaa ne myös toimitusketjussa liikkuvaan tietoon. GS1 Finlandin kehitysprojekti tarkasteli, millaisia yhtenäisiä tietovaatimuksia yritysvastuuraportointi asettaa ja mitä tuotteisiin liittyviä tietoja...
Toimimme koordinaattorina Food Data Finland -hankkeessa, jonka tavoitteena on rakentaa käytännön dataratkaisuja ja edistää datan yhteentoimivuutta Suomen ruokaketjussa.
Yhä useampi kuluttaja pohtii mistä ruoka tulee, mitä se sisältää ja millaisia vaikutuksia sen tuotannolla on ympäristöön. Viranomaisetkin edellyttävät entistä kattavampaa tietoa näihin kysymyksiin. Food Data Finland -hankkeessa kehitetty Ruoan vastuullisuuden tietomalli tarjoaa käytännöllisen...
GS1 Finland Oy:n tietosuojaselosteet ja evästeilmoitus
Tästä osiosta löydät koostetusti palveluidemme ohjeet ja kirjaudut palveluihimme tai GS1:n etätukeen.
Fashion360-webinaarisarja tarjoaa yrityksille käytännönläheistä tietoa siitä, mitä EU:n digitaalinen tuotepassi käytännössä tarkoittaa ja miten siihen kannattaa valmistautua. GS1 Finlandin CGO Laura Juntunen kokosi webinaarien keskeiset havainnot blogikirjoituksiksi ja liitti ne osaksi keskustelua...
GS1 Synkka -tuotetietopalvelu päivitetään uuteen versioon 15.11.2025. Tällä sivulla kerromme palvelun integraatiota hyödyntäville asiakkaille tarkemmin tulevasta 3.1.33-versiopäivityksestä.
GS1 Finland rakentaa parhaillaan uutta digitaalista palvelua, joka helpottaa yritysten tuotetietojen hallintaa ja jakamista eri toimijoiden välillä. Ensi keväänä vaiheittain käyttöönotettava GS1 Data tarjoaa nykyaikaisen ja yhdenmukaisen tavan ylläpitää ja hyödyntää luotettavaa tuotteisiin liittyvää...
GS1:n standardeja ja palveluita kehitetään jatkuvasti. GS1-standardien globaali kehittäminen tapahtuu eri toimialojen asiantuntijoista koostuvassa foorumissa sekä siihen liittyvissä työryhmissä. Suomessa fasilitoimme useista yrityksistä koostuvia yhteistyöryhmiä, joissa asiakkaamme pääsevät yhdessä...
GS1 Finlandin sekä elintarviketeollisuuden ja päivittäistavarakaupan yritysten yhteisen Raaka-aineiden perustietojen tietomalli -projektin tavoitteena on luoda Suomen ruokaketjulle yhteinen, standardinmukainen toimintamalli raaka-aineiden yksilöintiin ja niiden perustietojen hallintaan. Projektin...