Nainen skannaa älypuhelimellaan tuotepaketin koodin

GS1 Synkka -tuotetietopalvelu

GS1 Synkka on keskitetty palvelu tuotetiedon välittämiseen ja vastaanottamiseen. Palvelun avulla tuotteiden tiedot ja kuvat ovat aina oikeassa muodossa ja ajantasaisina niin kauppapaikoilla, tiedon tarvitsijoilla kuin myös yrityksen sisäisten prosessien hyödynnettävissä. Laadukkailla tuotetiedoilla palvelet asiakkaitasi ja kasvatat myyntiä!
Tilaa GS1 Synkka
Title

GS1 Synkka

Asiakkaita yli
1 000
Tiedon vastaanottajia yli
130
Tuotteita yli
280 000

GS1 Synkka auttaa pitämään tuotetiedot ajan tasalla

GS1 Synkka on Suomen kattavin tuotetietopalvelu, jonka kautta kauppakumppanit välittävät ja vastaanottavat tuotteiden tietoja. Palvelu mahdollistaa tietojen siirron myös kansainvälisesti, sillä se on osa GS1:n tuotetietopalveluiden verkostoa. GS1 Synkan avulla tuotteiden tiedot ja kuvat ovat aina oikeassa muodossa ja ajantasaisina niin myymälöissä, verkkokaupoissa, apteekeissa, kauppapaikoilla kuin muidenkin tuotetiedon hyödyntäjien käytettävissä. Se toimii myös erinomaisena työkaluna yrityksen tuotetietojen ja -kuvien sisäisessä hallinnassa.

 

Tieto yhden kanavan kautta kaikille

 

  • Tehostaa ja nopeuttaa tuotetiedon jakoa.

  • Varmistaa tuotetiedon oikean muodon ja rakenteen yhdenmukaisuuden.

  • Vähentää manuaalista työtä ja minimoi virheet.

  • Ei edellytä tietoteknistä erityisosaamista.

  • Tekee tuotetietojen siirtämisen lukuisin eri Excel-tiedostoin tarpeettomaksi.
     

Soveltuu kaikille toimialoille

GS1 Synkka on Suomen päivittäistavarakaupan ja elintarviketeollisuuden käynnistämä ja jatkuvasti kehittämä palvelu. Se on laajentunut myös muille toimialoille ja nykyisin GS1 Synkkaa käyttää yli 1 020 yritystä. Tuotetietoja palvelun kautta välittää lähes 900 tavarantoimittajaa esimerkiksi elintarviketeollisuuden, käyttötavaravalmistajien, lääkinnällisten laitteiden valmistajien ja rakennustuoteteollisuuden aloilta. GS1 Synkassa on jopa noin 280 000 tuotteen tiedot.

Tuotetietoja hyödyntäviä tahoja ovat muun muassa kaupparyhmät, foodservice-sektori ja yritykset, jotka rikastavat tuotetietoa tarjotakseen erilaisia lisäpalveluita yrityksille ja kuluttajille. GS1 Synkasta tuotetietoja hakevat muun muassa Kesko, SOK, Wihuri Metro-tukku, Valio Aimo, Meira Nova, Tokmanni, HalpaHalli, Motonet ja Ruokatieto. Tietojärjestelmätoimittajat, kuten Aromi, Jamix, PoweResta ja Mashie hyödyntävät GS1 Synkan tietoja.

Lääkinnällisten laitteiden tuotetiedot GS1 Synkka -palveluun

Terveydenhuoltoalalla GS1 Synkan avulla voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä lisäämällä toimitusketjun tehokkuutta ja parantamalla potilasturvallisuutta.

Tilaa GS1 Synkka verkkokaupastamme

Saat kaupan alan kattavimman tuotetietopalvelun käyttöösi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Piikka Toivonen

Piikka Toivonen

Sales Manager
Kuva-Kata-kasvot

Katarina Bredenberg

Sales Manager