Nainen skannaa älypuhelimellaan tuotepaketin koodin

GS1 Synkka -tuotetietopalvelu

Synkka on keskitetty palvelu tuotetiedon välittämiseen ja vastaanottamiseen. Palvelun avulla tuotteiden tiedot ja kuvat ovat aina oikeassa muodossa ja ajantasaisina niin kauppapaikoilla, tiedon tarvitsijoilla kuin myös yrityksen sisäisten prosessien hyödynnettävissä. Laadukkailla tuotetiedoilla palvelet asiakkaitasi ja kasvatat myyntiä!
Tilaa Synkka
Title

Synkka

Asiakkaita yli
1 020
Tiedon vastaanottajia yli
130
Tuotteita yli
280 000

Synkka auttaa pitämään tuotetiedot ajan tasalla

Synkka on Suomen kattavin tuotetietopalvelu, jonka kautta kauppakumppanit välittävät ja vastaanottavat tuotteiden tietoja. Palvelu mahdollistaa tietojen siirron myös kansainvälisesti, sillä se on osa GS1:n tuotetietopalveluiden verkostoa. Synkan avulla tuotteiden tiedot ja kuvat ovat aina oikeassa muodossa ja ajantasaisina niin myymälöissä, verkkokaupoissa, apteekeissa, kauppapaikoilla kuin muidenkin tuotetiedon hyödyntäjien käytettävissä. Se toimii myös erinomaisena työkaluna yrityksen tuotetietojen ja -kuvien sisäisessä hallinnassa.

 

Tieto yhden kanavan kautta kaikille

 

  • Tehostaa ja nopeuttaa tuotetiedon jakoa.

  • Varmistaa tuotetiedon oikean muodon ja rakenteen yhdenmukaisuuden.

  • Vähentää manuaalista työtä ja minimoi virheet.

  • Ei edellytä tietoteknistä erityisosaamista.

  • Tekee tuotetietojen siirtämisen lukuisin eri Excel-tiedostoin tarpeettomaksi.
     

Soveltuu kaikille toimialoille

Synkka on Suomen päivittäistavarakaupan ja elintarviketeollisuuden käynnistämä ja jatkuvasti kehittämä palvelu. Se on laajentunut myös muille toimialoille ja nykyisin Synkkaa käyttää yli 1 020 yritystä. Tuotetietoja palvelun kautta välittää lähes 900 tavarantoimittajaa. Synkassa on jopa noin 280 000 tuotteen tiedot.

Tuotetietoja hyödyntäviä tahoja ovat muun muassa kaupparyhmät, foodservice-sektori, lääkinnällisten laitteiden valmistajat, rakennustuoteteollisuus ja yritykset, jotka rikastavat tuotetietoa tarjotakseen erilaisia lisäpalveluita yrityksille ja kuluttajille. Synkasta tuotetietoja hakevat muun muassa Kesko, SOK, Wihuri Metro-tukku, Valio Aimo, Meira Nova, Tokmanni, HalpaHalli, Motonet ja Ruokatieto. Tietojärjestelmätoimittajat, kuten Aromi, Jamix, PoweResta ja Mashie hyödyntävät Synkan tietoja.

Lääkinnällisten laitteiden tuotetiedot Synkka-palveluun

Terveydenhuoltoalalla Synkan avulla voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä lisäämällä toimitusketjun tehokkuutta ja parantamalla potilasturvallisuutta.

Tilaa Synkka verkkokaupastamme

Saat kaupan alan kattavimman tuotetietopalvelun käyttöösi.

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä Synkkaan liittyen?

Jätä yhteystietosi alla oleviin kenttiin.