Kiilto logo
Referenssi

Kiilto – tiedonjaon automatisointi säästää aikaa ja rahaa

Kiilto

"Kiilto on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia ja vuoteen 2080 ulottuva visio. Toimintaa ohjaa tahto olla alan ympäristöjohtaja, mikä näkyy esimerkiksi alati kestävämpänä tuotevalikoimana kaikissa Kiillon liiketoiminta-alueissa. Kotimaiset tuotemerkit Kiilto Kodinpuhdistus, Erisan, Serto, Kiilto Pro ja Erisan Pro ovat tuttu näky monen kuluttajan ja ammattilaisen arjessa.

Synkka on tarjonnut Kiillolle jo pitkään tehokkaan tavan työskennellä yhdessä kaupan alan eri kumppaneiden, kuten tukkuliikkeiden, vähittäiskauppojen ja verkkokauppojen kanssa. Tiedonjaon automatisointi säästää aikaa ja rahaa, sillä tietojen manuaaliselta käsittelyltä useaan eri suuntaan voidaan välttyä. Toisaalta yhteiset tuotetietostandardit selkeyttävät toimintatapoja myös organisaation sisällä.

Kun tiedonjako on automatisoitua, voidaan keskittyä tuotetiedon laatuun. Kasvavan online-ostamisen aikakaudella laadukas tuotetieto erottuu loppuasiakkaille, olipa kyseessä verkkokauppa tai kaupan mobiilisovellus. Synkka tukee Kiiltoa myös sen kestävyystavoitteissa, sillä se edistää läpinäkyvyyttä ja vastuullisuustiedon, kuten tuotteiden alkuperään, ainesosiin ja materiaaleihin, ympäristövaikutuksiin ja jäljitettävyyteen liittyvän tiedon jakoa."

– Kiilto