Lantmännen Unibake logo
Referenssi

Lantmännen Unibake – kätevä työkalu tuotetietojen ja tuotekuvien jakamiseen

Lantmännen Unibake

"Lantmännen Unibake on leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Meillä on markkinoiden monipuolisin valikoima herkullisia leipiä, makeita leivonnaisia, ruokaisia ja fast food -tuotteita. Tuotemerkkejämme ovat mm. Vaasan, Myllyn Paras ja Schulstad Bakery Solutions. Tuotevalikoimamme on hyvin laaja ja olemme hyödyntäneet GS1 Synkkaa jo pitkään. Valikoimamme sisältää myös paljon vaihtuvia sesonkituotteita, jotka ovat myynnissä vain lyhyen aikaa. 

Synkan avulla voimme hallinnoida tuotetietojamme ja lähettää kätevästi tuotetiedot kaikille asiakkaillemme. Tuotetiedot on myös keskitetty yhteen järjestelmään. Synkka on kätevä työkalu tuotetietojen ja tuotekuvien jakamiseen asiakkaillemme niin tukkuliikkeille kuin päivittäistavarakaupoillekin.

Elintarvikealalla tuotetietojen suhteen on oltava tarkkana ja tietoa annetaan paljon mm. allergeenien ja tuoteväitteiden osalta. Synkassa päivityksiä tehdään usein ja tieto päivityksistä menee aina automaattisesti asiakkaille.”

– Lantmännen Unibake