Graafi Rekisteri taustakuva

Tuotetietojen ja -kuvien hallinta integraatiolla

Mikäli yrityksesi tietomäärät ovat suuret, saattaa integrointi olla oikea ratkaisu tietovirran hallintaan. Integroimalla tuotetietopankki olemassa oleviin järjestelmiin (esim. ERP, PIM, CMS, graafinen tuotanto) varmistetaan että aineistot ovat aina oikeat ja ajantasaiset. Integrointi tuo muitakin etuja. Vastaanottajat voivat esimerkiksi varmistua, että tuotetiedoista ja kuvista käytetään aina juuri oikeaa versiota oikealla tavalla, jolloin julkaisuvaiheeseen käytettävä aika vähenee.
Instruction steps

Näin välität tuotetietoja ja -aineistoja

Tavarantoimittaja voi välittää tuotetietoja ja jakaa niihin liittyviä kuvia ja muita digitaalisia aineistoja vastaanottajille helposti Synkka-palvelun kautta. Mediapankin puolelle tallennetut digitaaliset aineistot yhdistyvät yrityksen GLN-osapuolitunnisteen ja tuotteen GTIN-koodin avulla tuotetietopankin vastaavaan tietoon. Tapoja, joilla tietoja välitetään on useita ja niiden yhdistelmiä on myös mahdollista käyttää.

Näin vastaanotat tuotetietoja ja -aineistoja

Tuotetiedon vastaanottajat voivat vastaanottaa tuotetietoja sekä niihin linkittyviä kuvia ja muita digitaalisia aineistoja helposti Synkka-palvelun kautta.

Tietojen vastaanottajat voivat noutaa tuotetiedot ja muut aineistot suoraan omaan taustajärjestelmäänne integraation kautta ilman manuaalisia työvaiheita. Integraation voi toteuttaa myös mahdollisen kumppaniyrityksen kautta.