Meeat logo
Referenssi

MeEat Food Tech – tuotetietojen viestintä usealle sidosryhmälle yhtä aikaa

Muu

"Missionamme on tehdä kasvipohjaisesta syömisestä mahdollisimman helppoa ja herkullista. Tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa vatsaystävällistä fermentoitua härkäpapua.

Synkan tärkein ominaisuus yrityksemme kannalta on tuotetietojen viestintä usealle eri sidosryhmälle yhtä aikaa - kun jokaiselle tuotetietoja tarvitsevalle organisaatiolle ei tarvitse täytellä tuotetietoexceleitä, säästyy runsaasti aikaa ja resursseja. Lisäksi Synkkaan pystyy lisäämään kattavasti tietoja tuotteesta, mikä helpottaa tuotetietojen hallinnointia erityisesti pienemmissä organisaatioissa, jos sisäiset tuotetietohallintajärjestelmät ovat suppeampia.

Suosittelemme lämpimästi Synkan käyttöönottoa. Vaikka käytön opetteluun voi mennä hetki ja tuotetietojen vieminen kerralla voi tuntua työläältä prosessilta, on Synkka lopulta suhteellisen helppokäyttöinen ja selkeä järjestelmä. Lisäksi se on erinomainen työkalu tuotetietojen hallinnassa ja viestinnässä, ja ongelmatilanteissa GS1:n asiakaspalvelusta saa nopeaa ja asiantuntevaa opastusta."

– MeEat Food Tech