Ohje

Tuotetietojen ja -kuvien hallinta käyttöliittymässä

Näin välität tuotetietoja ja -aineistoja

Synkka-tuotetietopalvelun kautta voit välittää tuotetiedot ja -kuvat kaikille kauppakumppaneillesi. Tuotetietojen ja -kuvien tallennus tapahtuu kirjautumalla selainpohjaiseen käyttöliittymään. Käyttöliittymässä lisäät uusia, sekä päivität ja poistat olemassa olevia tuotteita ja kuvia.

Aina kun lisäät uuden tuotteen tai päivität olemassa olevaa, välittää Synkka siitä tiedon kaikille kauppakumppanillesi. Vastaanottaja saa tiedon xml-muotoisena tuotetietosanomana. Vastaanottajalle välitetään tuotetietoa niin kauan kun heillä on ns. kysely voimassa. Kysely on eräänlainen tilaus tuotetiedoista, ja se voi olla tuotekohtainen (GTIN) tai tavarantoimittajakohtainen (GLN). 

Näin vastaanotat tuotetietoja ja -aineistoja

Tuotetiedon vastaanottajat voivat vastaanottaa tuotetietoja sekä niihin linkittyviä kuvia ja muita digitaalisia aineistoja helposti Synkka-palvelun kautta. Yleisin tapa hyödyntää tuotetietoja on oman integraation kautta, mutta tuotetietoja voi myös hakea käyttöliittymän kautta. Käyttöliittymässä yritys pystyy katsomaan tuotetietoa sekä viemään tuotetietoa excl-tiedostoon ja xml-sanomina.

Voit tutustua käyttöliittymän tarjoamiin toimintoihin, ohjeesta Tuotetietojen haku ja vastaanotto Synkasta. Ohje löytyy sivun oikeasta navigaatiosta. 

Tietoja käyttöliittymään liittyen

Synkka-palvelu on ratkaisu tuotetietojen ja digitaalisten aineistojen välittämiseen tavarantoimittajilta kaupparyhmille ja muille tuotetietojen vastaanottajille. Synkka-palvelussa olevia tietoja voit antaa ja ylläpitää itse tai yhteistyössä ratkaisukumppaniemme kanssa.