Alavuden öljynpuristamo logo
Referenssi

Alavuden öljypuristamo – GS1 Synkan avulla asiakkaan tarpeet keskiössä

Alavuden öljypuristamon mielestä Synkka taipuu monenlaisten tuotteiden ilmoittamiseen; kunkin käyttäjän pitää tunnistaa, mitkä asiat juuri heille ovat tärkeitä. Asiakkaan tarpeet ovat tässäkin asiassa keskiössä.

"Toimitamme Synkan välityksellä rypsiöljyjemme tuotetiedot isoille keskusliikkeille ja tukuille. Kehitys tuntuu kulkevan siihen suuntaan, että Synkkaa käytetään yhä keskitetymmin sekä yksityiskohtaisen tuotetiedon että kuvien välittämiseen eri toimijoiden välillä. Se on ehdottoman järkevää. Pakolliset tuotetiedot tulee välittää asiakkaille joka tapauksessa – täytän tiedot mieluummin yhteen, kaikkien käyttämään tietokantaan, kuin toimitan ne jokaiselle osapuolelle erikseen.  

Tuotetiedon kattavuus ja oikeellisuus on erittäin tärkeää, etenkin kun puhutaan esimerkiksi ainesosista ja allergeeneista. Synkan kautta voidaan toimittaa asiakkaille muun muassa tuotteen ainesosalista, ravitsemustiedot, lava- ja lavakerrostiedot, myyntierätiedot sekä tieto oikeasta kuljetus- ja säilytyslämpötilasta. Alusta taipuu monenlaisten tuotteiden ilmoittamiseen; kunkin käyttäjän pitää tunnistaa, mitkä asiat juuri heille ovat tärkeitä. Asiakkaan tarpeet ovat tässäkin asiassa keskiössä.

Oma toimenkuvani on moninainen. Siksi tuotetietojen syöttämiseen ei saa kulua liikaa aikaa, ja alustan tulee olla mahdollisimman ymmärrettävä, selkeä ja helppokäyttöinen. Synkka on kehittynyt matkan varrella tässä suhteessa huomattavasti.

Tuomas Olkkonen
Laadunhallinta, tuotekehitys
Alavuden öljypuristamo

 

Alavuden Öljynpuristamo Oy on paikallisten viljelijöiden toimesta perustettu lähialueen rypsiä jalostava yritys. Alavuden Öljynpuristamo Oy:n kylmäpuristetun rypsiöljyn puristamiseen kelpuutetaan vain korkealuokkaista kotimaista rypsiä, joka on kypsynyt pitkien kesäöiden ansiosta erityisen aromikkaaksi. Rypsi kylmäpuristetaan tavalla, josta ei synny lainkaan jätettä.