Asiakaslogo Nokian Panimo
Referenssi

Nokian Panimo – tilaus-toimitusketjusta nautitaan automaattisena

Olen tykästynyt järjestelmään myös itse. Käyttöjärjestelmä on selkeä ja olen saanut tarvitsemani vastaukset asiakaspalvelusta nopeasti.

Suuret tukkurit Kesko ja SOK muodostavat leijonanosan liikevaihdostamme. Molempien prosessit ovat erittäin automatisoituja, ja tavarantoimittajien tulee pystyä liittymään saumattomasti heidän logistiikkaketjuihinsa. Golli on siihen erinomainen väline ja käytännössä edellytys yhteistyölle.

Olen tykästynyt järjestelmään myös itse. Käyttöjärjestelmä on selkeä ja olen saanut tarvitsemani vastaukset asiakaspalvelusta nopeasti. Tilausten käsittely sujuu Gollin avulla ketterästi, ja kaikki asiakkaan tarvitsemat tiedot aina parasta ennen -päivämääristä toimituksen mittoihin tulostuvat lavalappuihin automaattisesti. Ennen lavalaput tehtiin meillä excelillä, mikä oli aika lailla työläämpää askartelua.

Sen lisäksi, että Golli palvelee asiakkaidemme tarpeita, järjestelmän käyttö on vähentänyt manuaalista työtä meidän päässämme merkittävästi. Käsityöperinteet ovat tärkeitä oluen panemisessa, mutta tilaus-toimitusketjusta kannattaa nauttia automaattisena.

Varastopäällikkö Miitri Jokitie
Nokian Panimo

 

Nokian Panimo on suomalainen pienpanimo, jonka missiona on vaativan janon sammuttaminen. Oluen lisäksi käsityön ja yhdessä tekemisen perinteitä vaaliva panimo valmistaa siidereitä, kivennäisvesiä ja virvoitusjuomia. Nokian Panimo valmistaa muun muassa suosittuja Keisari-oluita. Tuotteet ovat myös saaneet erinäisiä palkintoja vuosien saatossa.