Ohje

GS1 Rekisteri – Osioiden esittely

GS1 Rekisterin käyttöliittymässä on neljä osiota: Yritystunnisteet, GTIN-koodit, GLN-numerot sekä Tehtävät.

GS1 Rekisterin käyttöliittymän käyttöön suositellaan tietokoneen Chrome-, Safari- ja Firefox-selaimia. Mobiilikäyttöä ei toistaiseksi tueta.

 

GS1 Rekisteri osio

 

Yritystunnisteet

Yritystunnisteet-osiosta löydät kaikki yrityksellesi myönnetyt GS1-yritystunnisteet. Tästä osiosta näet myös, kuinka monta tunnistenumeroa yritystunnisteesta on jo käytössä ja kuinka monta vielä käytettävissä.

 

GTIN-koodit

GTIN-koodit-osiossa luot uusia GTIN-koodeja klikkaamalla sivun vasemmassa yläreunassa olevaa Luo GTIN-koodi -painiketta. Näet tässä osiossa myös muodostamiesi GTIN-koodien tiedot.

Toiminnot-sarakkeen Muokkaa-painikkeen kautta pääset katsomaan ja muokkaamaan GTIN-koodeihin liittyviä tuotetietoja, Viivakoodi-painikkeesta luomaan viivakoodin tai Muuta tila -painikkeesta muuttamaan GTIN-koodin tilaa. 

Lisäksi osiosta löydät Luo GTIN-14-kuljetuspakkaus -painikkeen.

 

GLN-numerot

GLN-numerot-osiosta pääset luomaan uusia GLN-tunnisteita klikkaamalla sivun vasemmassa yläreunassa olevaa Luo GLN-numero -painiketta.

 

Tehtävät

Tehtävät-osiosta näet viedyt koodilistat, tuodut koodilistat ja tehtävän tilan. Voit ladata listoja ja GS1 Rekisterin tekemät virheraportit. Virheraportilta näet korjattavat tiedot ja sen avulla voit korjattuasi virheet ladata tiedoston uudestaan.