Food Data Finland ja omenat

Food Data Finland

Suomen ruokaketjun viennin kasvuun tähtäävä Food Data Finland -kasvumoottorihanke tuo yhteen alkutuotannon, teollisuuden ja kaupan avaintoimijat kehittämään dataa hyödyntävää ruokaketjua sekä edistämään sitä kautta korkean lisäarvon tuotteiden ja palveluiden innovaatioita.
fooddata.fi

Lisää tietoa Food Data Finlandin verkkosivuilla

Löydät kattavasti tietoa Food Data Finlandista hankkeen omilta verkkosivuilta.

Food Data Finland kehittää Suomen dataa hyödyntävää ruokaketjua

GS1 toimii koordinaattorina Food Data Finlandin yhteistyöverkostossa, joka vahvistaa organisaatioiden kyvykkyyksiä vastata tulevaisuuden haasteisiin ja löytää niistä kilpailuetuja. Kehitämme yhdessä käytännön ratkaisuja ja yhteistä kieltä Suomen ruokaketjun datan hyödyntämiseen pelloilta pöytiin. Yhteisten kehitysprojektien kautta rakennamme toimialan tehokkuutta, kasvua, ennustettavuutta, vientikykyä ja rikastettua dataa.

Avoimena ja puolueettomana toimijana GS1 tarjoaa ruokaketjun osapuolille neutraalin alustan verkostoitua ja kehittää yhteistyössä omia toimialojaan. Hankkeen perustajajäseniä ovat Apetit, Atria, Bisnes+, Fazer, HKScan, Kesko, SOK, Valio, GS1 Finland, ETL, PTY ja MTK. Food Data Finland on yritysten ja Business Finlandin rahoittama kasvumoottorihanke.

Haluatko olla mukana Suomen ruokaketjun menestystarinassa?

Food Data Finlandin jäsenverkostoon voivat liittyä kaikki suomalaiset ja kansainväliset organisaatiot, jotka haluavat osallistua aktiivisesti Suomen ruokaketjun kehittämiseen ja yhteistyöverkoston toimintaan. Verkostomme jäsenet pääsevät toimimaan edelläkävijöinä ruokaketjun yhtenäisen datan hyödyntämisessä ja siten käyttämään ensimmäisinä yhteistyöstä syntyvää uutta tietoa liiketoiminnassaan.

Tule sinäkin mukaan! Kohdataan maailman muutos yhtenä rintamana ja tehdään kestävästä ruokaketjusta Suomen tärkein voimavara.

Täytä ja lähetä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Lomakkeen lähetys ei siis sido sinua jäsenyyteen.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Satu Hulkkonen

Satu Hulkkonen

Program Manager – Food Data Finland -kasvumoottorihanke