Tarkistusnumerolaskuri laskee yksilöivien tunnisteiden (mm. GTIN- tai SSCC-koodin) viimeisen numeron eli tarkistusnumeron.
Tuotteiden yksilöinnissä Amazon luottaa yli kahden miljoonan muun yrityksen tapaan GS1:n standardiin. Jotta tuote voidaan listata Amazonin katalogiin, tarvitaan sille useimmissa tuoteryhmissä oma yksilöllinen GTIN-koodinsa (ns. enari), jonka asiakkaamme voivat muodostaa omasta GS1...
GS1 Finlandin Oy:n Asiakas- ja markkinointirekisteri
GS1 julkaisee palvelu- ja toimialakohtaisia uutiskirjeitä
GS1:n globaaleja standardeja voi soveltaa monelle eri toimialalla ja täältä pääset tutustumaan, mitä standardeja käytetään yleisimmin eri toimialoilla.
Synkka-tuotetietopalveluun on lisätty lääkinnällisiä laitteita koskevia tietokenttiä. Terveydenhuollon tuotetietoja voit ylläpitää sekä uusille että olemassa oleville tuotteille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat tallentaa tuotteillesi terveydenhuollon tietoja.
Kokonaisuuden tavoitteena oli määritellä tarkempi tietomalli erätietojen tuotemerkitsemiseen ja tiedonvälitykseen ruoan arvoketjussa. Uuden toimintamallin ytimessä ovat älykkäämmät 2D-viivakoodit, jotka mahdollistavat myös laajemman kuluttaja-tuottaja-dialogin kehityksen jatkossa.
Tällä sivulta löydät GS1 yritystunnisteen sekä GS1 Rekisteri -palvelun sopimusehdot.
*-merkityt kohdat koskevat yrityksiä, jotka ovat tulleet GS1:n asiakkaaksi 4.5.2020 jälkeen sekä niitä ennen 4.5.2020 liittyneitä yrityksiä, jotka ovat ottaneet GS1 Rekisteri -palvelun käyttöönsä.
Sähköisen kaupan sanomissa käytetään GLN:ää (Global Location Number) yksilöimään liiketapahtuman osapuolia esimerkiksi tilaamisen, toimittamisen, laskuttamisen ja sanomavälityksen tarpeisiin.
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen assistenttia asiakaspalvelu- ja hallinnollisiin tehtäviin. Monipuolinen työ koostuu niin asiakkaidemme tukemisesta kuin sisäisestä tuesta johdolle ja työntekijöillemme.
Yhteinen tietomalli rakentuu kahden eri ulottuvuuden ympärille. Taustalla on yhtäältä yritysten tarve saada vastaanotettua, välitettyä ja hyödynnettyä nykyistä enemmän tuotteisiin liittyvää tietoa digitaalisessa ympäristössä sekä kehittää toimintoja ja prosesseja näiden tietojen avulla. Toisaalta...
Kun haluat myydä tuotteitasi jälleenmyyjien kautta tai Internetin kauppapaikoilla, tarvitset tuotteillesi viivakoodit sekä GTIN-koodit (enarit). Nämä koodit saat ainoastaan GS1:ltä.
Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun viivakoodi otettiin käyttöön noin 50 vuotta sitten. Siitä huolimatta pakkauksessa olevia viivakoodeja ja symboleja käytetään edelleen, koska niistä hyötyvät sekä valmistajat että asiakkaat. GS1 tekee globaalisti jatkuvaa yhteistyötä yritysten kanssa, jotta...
Miltä viivakoodien tulevaisuus näyttää? Voidaanko yhdellä ainoalla koodilla palvella tulevaisuudessa niin kaupan arvoketjua kuin myös kuluttajia? Olemme koonneet mielenkiintoisia artikkeleita teemaan liittyen ja pääset lukemaan tekstit alla olevien linkkin kautta.
Tuotteisiin liittyvän tiedon määrä kaupankäynnissä on kasvanut merkittävästi ja kaikki merkit viittaavat siihen, että jatkossa tietomäärä kasvaa kasvamistaan. Myös kuluttajat kaipaavat läpinäkyvyyttä tuotteiden valmistuksesta läpi toimitusketjun aina kierrätykseen saakka. Tietojen välityksessä GS1:n...
Synkasta vastaanotat yli 100 000 tuotteen tiedot, yli 800 eri tavarantoimittajalta.
Hakemaasi sivua ei löytynyt.
Palvelu, jonka avulla välität tuotetietoa kaikkiin myyntikanaviin yhtenä virtana.
Sinulla ei ole oikeuksia tämän sivun katseluun.
Tuotetietojen oikeellisuus ja ajantasaisuus on yksi ammattikeittiöiden kriittisiä aihealueita. Heidän käyttämistään toiminnanohjausjärjestelmistä löytyvät muun muassa tuotteiden perustiedot, reseptiikka ja raaka-aineet.
GS1-standardien käyttöönotto terveydenhuollossa on ajankohtaista ja tärkeää lääke- ja potilasturvallisuuden kannalta.
Synkka-tuotetietopalvelun sisältöä päivitetään vähintään kaksi kertaa vuodessa. Päivityksen jälkeen Synkassa on käytettävissä muun muassa uudet tietokentät sekä koodiarvot, ja uudet tarkistussäännöt näkyvät palvelussa varoituksina tai virheinä.
Verkkokaupoissa tehdään koko ajan enemmän ostoksia, jolloin tuotteesta esitettyjen tietojen merkitys kasvaa. Kuluttajat vertailevat tuotteita ja tekevät ostopäätöksiä esitettyjen tuotetietojen perusteella.
GS1 Finland Oy:n omistavat Elintarviketeollisuusliitto ry, Päivittäistavarakauppa ry sekä Keskuskauppakamari.
GS1:n globaali organisaatio julkaisee vuosikertomukset englanninksi. Pääset tutustumaan niihin alla olevista linkeistä.
GS1:n tunnistusjärjestelmää käytetään yksilöimään asioita, kuten esimerkiksi tavaroita, paikkoja, osapuolia ja paketteja. Yritykset ympäri maailmaa käyttävät standardia tuotteiden ja tietovirtojen tehostamiseen.
Mielenkiintoinen tehtävä tarjolla huipputyypille. Lue lisää ja hae mukaan huippujengiin.
Mielenkiintoinen tehtävä tarjolla huipputyypille. Lue lisää ja hae mukaan huippujengiin.
Lukemalla GS1:n uutisia ja tilaamalla palvelukohtaiset uutiskirjeemme voit varmistua siitä, että pysyt ajan tasalla GS1:n palveluihin ja ratkaisuihin liittyvistä asioista. GS1:n uutiset kokoavat yhteen ajankohtaiset asiat eri toimialoilta kiinnostavasti ja napakasti.
GTIN-koodin käyttöönotosta sovittiin 1971 ja viivakoodi kehitettiin Yhdsvalloissa 1973 ja Suomessa GS1 otti ensiaskeleet 1975. Keskuskauppakamarin yhteyteen perustettiin tavarakoodiryhmä, jossa oli edustus kustakin kaupan ryhmittymästä (Kesko, OTK, SOK, Tuko) sekä neljästä teollisuusyrityksestä...