GS1-kumppanit

GS1 ja Synkka-palvelu luottavat kumppaneiden verkostoon, jotka toteuttavat testattuja ja sertifioituja ratkaisuja asiakkaidemme onnistuneen tuotetiedon hallinnan tueksi. Kumppaniverkoston kautta pystymme laajentamaan osaamistamme ja tarjoamaan enemmän arvoa asiakkaillemme.

GS1 ja sen kumppanit, kuten yritysohjelmistojen tarjoajat, tiedonkeruun yritykset, järjestelmäintegraattorit ja tuoteinformaation hallinnan tarjoajat, tekevät yhteistyötä tarjotakseen ohjelmistoja ja ratkaisuja tuotetiedon hallintaan. Nämä kumppanit helpottavat julkaisua ja tiedon hakua Synkka palvelusta.

Automaattisen tunnistamisen toimijat

Merkintäratkaisujen sekä tulostus- ja lukijalaitteiden tarjoajat.

IT-toimijat

Paino- ja pakkauspalvelutoimijat

Tuotetietojen -ja kuvien hallintaan liittyvät palvelut

Tuotekuvien hallintaan liittyvät palvelut

Synkka-kumppaniksi liittyminen

Kumppaniohjelman tarkoitus on varmistaa, että tuotetiedon hallinnan prosessi tehdään asiakkaille asiantuntevasti. Yhteistyö tuottaa asiakkaille aitoa arvoa ja osaltaan varmistaa, että asiakkaan tuotetiedon hallinta palvelee liiketoiminnan tarpeita tehokkaasti ja turvallisesti. Kumppaniohjelma tuottaa osaamista, ansaintamahdollisuuksia sekä tarjoaa turvallisia ja tehokkaita käyttökokemuksia kaikille asiakkaille - aina pienyrittäjistä suuriin organisaatioihin asti.

Synkka kumppaniksi liittyminen tapahtuu kolmessa vaiheessa josta kumppanisopimus on ensimmäinen vaihe yhteistyön aloittamisessa. Seuraava askel, on yrityksen osallistuminen Synkka koulutukseen. Osallistumalla koulutukseen yritys saa vahvan Synkka-osaamisen ja valmiudet toimia Synkka kumppanina. 

Koulutuksen jälkeen, yhteistyö voi alkaa ja uusi kumppani voi hyödyntää GS1:n osaamista, tuen, tapahtumien ja koulutusten muodossa. 

 

Synkka-kumppanit

 

Alla löydät tarkentavaa tietoa Synkka-kumppanuuden hinnoittelusta, sopimuksesta sekä kumppaniohjelman tuomista hyödyistä.  

Liity Synkka-kumppaniksi

Tällä lomakkeella voit liittyä Synkka-tallenuspalveluyritykseksi.

Kuva-Kata-kasvot

Katarina Bredenberg

Sales Manager