Kuva-tilaisuus-Jukka-muita

GS1:lle töihin

Haluatko olla mukana vauhdittamassa suomalaisten yritysten menestystä? Innostutko tiedon tuottamisesta, yhteistyöverkostojen luomisesta ja eri toimialojen prosesseihin pureutumisesta? Jos vastasit kyllä, tutustu ja hae avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemuksesi.

Tuemme kotimaista toimintaa globaalilla otteella

Olemme osa maailmanlaajuista asiantuntijaorganisaatiota ja tuemme läheisesti suomalaisten yritysten menestystä. Kehitämme digitaalisia palveluita, jotta asiakkaidemme tuotetiedot ovat ajan tasalla ja tilaus-toimitusketjut toimivat saumattomasti. Osaava henkilöstömme seuraa tiiviisti asiakkaidemme toimialakehitystä ja rakentaa arvokkaita verkostoja heidän hyödykseen. Missionamme on varmistaa, että asiakkaamme saavuttavat luotettavien GS1-standardien avulla tehokkuutta ja helppoutta heidän liiketoimintaansa. 

 

Monipuolinen asiantuntijaorganisaatio 

Meillä työskentelee tuotetiedon hallinnan rautaisia osaajia, innostuneita myyjiä, asiantuntevia kouluttajia sekä innovatiivisia liiketoiminnan ja palveluiden kehittäjiä. Kompakti työyhteisömme on kannustava ja puhallamme yhteen hiileen. Kehitämme ja kehitymme yhdessä, jolloin jokaisen vahvuudet pääsevät kukoistamaan. Kaiken tekemisen keskellä pidämme aina asiakkaamme puolta.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, vakuutus-, lounas-, liikunta- ja työmatkaedut sekä kannustavan palkkauksen. Sen lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu joustavat työajat, matkapuhelinetu ja säännölliset virkistystapahtumat. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kasvua ja kehitystä tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pasilan Triplan uusissa tiloissa.

Haluatko tietää lisää GS1:stä työpaikkana? Ota yhteyttä.

Kristiina Arola

Kristiina Arola

HR and Finance Manager