GS1:n henkilöstöä

GS1:lle töihin

Haluatko olla mukana vauhdittamassa suomalaisten yritysten menestystä? Innostutko tiedon tuottamisesta, yhteistyöverkostojen luomisesta ja eri toimialojen prosesseihin pureutumisesta? Jos vastasit kyllä, tutustu ja hae avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemuksesi.

Avoin tehtävä: Standardien asiantuntija loistavilla kehittymismahdollisuuksilla

Oletko kiinnostunut kasvamaan asiantuntijaksi standardien kehittämisen ja ylläpidon parissa? Omaatko erinomaiset viestintätaidot ja voisit nähdä itsesi työskentelemässä yhteisen datakielen luomisen parissa? Mikäli vastasit kyllä, voi tämä paikka olla juuri sinulle!

 

Haemme sinua

Haemme nyt standardien asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä työssä olet osa kehitystiimiä, jonka pääasiallisena tehtävänä on huolehtia GS1:n standardien kehittämisestä ja ylläpidosta Suomessa.

 

Pääasialliset työtehtävät

Standardien asiantuntijana olet keskeisessä roolissa GS1-standardien kehittämisessä ja kouluttamisessa sekä standardeihin perustuvien ratkaisujen edistämisessä työskennellen asiakkaiden, kansainvälisen GS1-verkoston sekä Suomen palvelu- ja asiakkuustiimien kanssa. Työtehtäväsi painottuvat asiakaspalvelun tukemiseen, kouluttamiseen, asiakasprojekteihin osallistumiseen sekä kansainvälisten standardien kehityksen seurantaan ja muutoksista viestimiseen.

Taustastasi ja osaamisestasi riippuen työtehtävät sisältävät myös seuraavia kokonaisuuksia:

 • Asiantuntijapalveluiden kehittäminen
 • Projektipäällikkönä toimiminen
 • Standardien kehitystyöhön osallistuminen

 

Työyhteisössämme panostetaan ammatilliseen kehittymiseen ja yksilöllisiin urapolkuihin. Tässä roolissa onkin kasvumahdollisuus esim. kehityspäällikön tehtäviin. Lisäksi saat tueksesi asiantuntevan ja kannustavan tiimin sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. joustavat työajat ja hybridityömalli, liikunta- ja kulttuuriedut ja työsuhdepyörä sekä kattava työterveyshuolto.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Asiakaskeskeistä, konsultatiivista sekä ratkaisuhakuista toimintatapaa
 • Kykyä toimia ja luoda suhteita GS1:n kansainvälisessä verkostossa
 • Kykyä viestiä toimialoja koskevista asioista ja tulevista muutoksista
 • Kykyä suunnitella ja organisoida omaa sekä muiden työtä tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Viestintä- ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi

 

Lisäksi katsomme eduiksi:

 • Soveltuva koulutus (AMK, YO)
 • Ymmärrystä ja osaamista toimitusketjuista
 • Toimialaosaamista kaupan-, logistiikan-, terveydenhuollon- tai rakentamisen alalta
 • Osaamista GS1-standardeista ja GS1:n palveluista

 

Lisätiedot

Aloitus: Sovittavissa

Paikkakunta: Helsinki/hybridi

Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työtehtävästä tai hakemuksestasi, voit ottaa meihin yhteyttä rekrytointikumppaniimme Bravuraan sähköpostitse recruiting@bravura-suomi.fi tai puhelimitse: 0102097950.

Täytä hakemuslomake 26.5.2024 mennessä Bravuran verkkosivuillla. Aloitamme haastattelut hakuprosessin aikana ja täytämme position sopivan hakijan löydyttyä.

GS1 työpaikkana

Tuemme kotimaista toimintaa globaalilla otteella

Olemme osa maailmanlaajuista 116 maan GS1-verkostoa ja tuemme läheisesti suomalaisten yritysten menestystä. Kehitämme digitaalisia palveluita, jotta asiakkaidemme tuotetiedot ovat ajan tasalla ja tilaus–toimitusketjut toimivat saumattomasti. Osaava henkilöstömme seuraa tiiviisti asiakkaidemme toimialakehitystä ja rakentaa arvokkaita verkostoja heidän hyödykseen. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme saavuttavat luotettavien GS1-standardien avulla tehokkuutta ja helppoutta heidän liiketoimintaansa. 

 

Monipuolinen asiantuntijaorganisaatio 

Meillä työskentelee standardien ja tuotetiedon hallinnan rautaisia osaajia, innostuneita myyjiä, asiantuntevia kouluttajia ja viestijöitä sekä innovatiivisia liiketoiminnan ja palveluiden kehittäjiä. Kompakti työyhteisömme on kannustava ja puhallamme yhteen hiileen. Kehitämme ja kehitymme yhdessä, jolloin jokaisen vahvuudet pääsevät kukoistamaan.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, vakuutus-, lounas-, liikunta- ja työmatkaedut sekä kannustavan palkkauksen. Sen lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu joustavat työajat, matkapuhelinetu ja säännölliset virkistystapahtumat. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kasvua ja kehitystä tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pasilan Triplan uusissa tiloissa.

Haluatko tietää lisää GS1:stä työpaikkana? Ota yhteyttä.

Kristiina Arola

Kristiina Arola

HR and Finance Manager