Kuva-tilaisuus-Jukka-muita

GS1:lle töihin

Haluatko olla mukana vauhdittamassa suomalaisten yritysten menestystä? Innostutko tiedon tuottamisesta, yhteistyöverkostojen luomisesta ja eri toimialojen prosesseihin pureutumisesta? Jos vastasit kyllä, tutustu ja hae avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemuksesi.

Avoimet työpaikat

Product Owner

Oletko ketteristä menetelmistä syttyvä IT-palvelukehityksen ammattilainen? Haluaisitko työskennellä täysin uuden ja merkittävän palvelukokonaisuuden omistajana osana ammattitaitoista tiimiä?

Etsimme kokenutta Product Owneria toimimaan täysin uuden palvelukokonaisuuden kehittämisen avainhenkilönä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mittavan tietojärjestelmäprojektin parissa, jossa luodaan uusi palvelukokonaisuus asiakkaillemme. Asiakkaat hallinnoivat ja jakavat palvelulla mm. tuotteisiin liittyviä tietoja. Product Ownerina vastaat projektin sisällöstä ja sen edistymisen seurannasta sekä alihankinnan ja sisäisten kehitysresurssien koordinoinnista. Osallistut vahvasti päätöksentekoon palvelun sisältöön liittyen, jonka lisäksi raportoit projektista sisäisesti. Käyttöönoton alkaessa pääset myös toimimaan palvelun liiketoiminnallisena omistajana. Arjessa työskentelet tiiviisti niin alihankkijoiden kuin myös sisäisten sidosryhmien kanssa.

Olet etsimämme osaaja mikäli olet projektinjohdon ammattilainen, jolta löytyy aiempaa kokemusta IT-palvelukehityksestä ja Product Ownerin tehtävistä. Ketterät kehitysmenetelmät ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät pitkäjänteisen kehitystyön vaatimukset sekä alihankinnan käytännöt. Nautit tiiviistä tiimityöstä sekä projektin operatiivisesta johtamisesta, jonka lisäksi hallitset hyvin laajoja kokonaisuuksia. Viestit myös ulkoisten kumppanien ja sisäisten sidosryhmien kanssa sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Lue lisää ja hae tehtävään

 

IT Service Manager

Etsimme IT Service Manageria kasvavaan 27 hengen porukkaan Helsinkiin. Tehtävässä sijoitut palvelutiimiin, jonka pääasiallisena tehtävänä on huolehtia palveluiden ylläpidosta, toimivuudesta ja palvelukehityksestä.

IT Service Managerina keskeisin tehtäväsi on vastata it-palveluiden ylläpidosta ja toimivuudesta sekä toimia pääyhteyshenkilönä ulkoistetuille kumppaneille. Tässä monipuolisessa tehtävässä osallistut esim. palvelukehitysrajapinnassa alihankkijoiden ja asiakkaiden kanssa tuotantomuutosten suunnitteluun, jonka lisäksi vastaat tuotantopäivityksiin ja käyttöönottoihin liittyvästä valvonnasta, viestinnästä ja dokumentoinnista. Pääset myös koordinoimaan testaustoimenpiteitä sekä osallistumaan testaustyöhön ja ottamaan vastuullesi erilaisia IT-tuen tehtäviä, kuten asiakastukena toimimista ja palveluiden pääkäyttäjätehtäviä. Työlläsi siis varmistat, että palvelutuotantomme kehittyy ja tuotannossa olevat palvelut toimivat tavoitellulla tasolla. Arjessa työskentelet tiiviisti sisäisten asiakkaiden, teknisten kumppaneiden, asiakkuustiimin sekä tuotepäälliköiden kanssa.

Tulet työskentelemään monien eri sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, jonka vuoksi toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme eduksi myös kokemuksen tai ymmärryksen kaupanalan logistiikka- ja toimitusketjuista sekä päivittäistavarakaupasta. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja vahvat ongelmanratkaisutaidot. Tuot mielelläsi näkemyksesi esille ja pyrit toimivimpaan mahdolliseen lopputulokseen, jolla parannetaan ja varmistetaan palveluiden jatkuva toimivuus ja kehitys.

Lue lisää ja hae tehtäväänTuemme kotimaista toimintaa globaalilla otteella

Olemme osa maailmanlaajuista asiantuntijaorganisaatiota ja tuemme läheisesti suomalaisten yritysten menestystä. Kehitämme digitaalisia palveluita, jotta asiakkaidemme tuotetiedot ovat ajan tasalla ja tilaus-toimitusketjut toimivat saumattomasti. Osaava henkilöstömme seuraa tiiviisti asiakkaidemme toimialakehitystä ja rakentaa arvokkaita verkostoja heidän hyödykseen. Missionamme on varmistaa, että asiakkaamme saavuttavat luotettavien GS1-standardien avulla tehokkuutta ja helppoutta heidän liiketoimintaansa. 

 

Monipuolinen asiantuntijaorganisaatio 

Meillä työskentelee tuotetiedon hallinnan rautaisia osaajia, innostuneita myyjiä, asiantuntevia kouluttajia sekä innovatiivisia liiketoiminnan ja palveluiden kehittäjiä. Kompakti työyhteisömme on kannustava ja puhallamme yhteen hiileen. Kehitämme ja kehitymme yhdessä, jolloin jokaisen vahvuudet pääsevät kukoistamaan. Kaiken tekemisen keskellä pidämme aina asiakkaamme puolta.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, vakuutus-, lounas-, liikunta- ja työmatkaedut sekä kannustavan palkkauksen. Sen lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu joustavat työajat, matkapuhelinetu ja säännölliset virkistystapahtumat. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kasvua ja kehitystä tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pasilan Triplan uusissa tiloissa.

Haluatko tietää lisää GS1:stä työpaikkana? Ota yhteyttä.

Kristiina Arola

Kristiina Arola

HR and Finance Manager