EAN 13

GS1 Rekisterin käyttö - Tietojen vienti Excel-tiedostoon

Tämän ohjeen avulla voit viedä GS1 Rekisterissä olevien tuotteiden tiedot Excel-tiedostoon.

Tietoja voi ladata
- yhdestä yritystunnisteesta kerrallaan
- maksimissaan 100 000 GTIN-koodia

Ladattua tiedostoa voi myös käyttää pohjana tietojen vientiin takaisin Rekisteriin.

Aloita näin

Yritystunnisteet välilehdellä jokaisen yritystunnisteen rivillä oikeasta reunasta löydät Toiminnot sarakkeen. Aloita valitsemalla Vie GTIN-koodit.

Kuvakaappaus_GS1Rekisteri_Excel_vie_GTIN

Ponnahdusikkunassa valitset, haluatko listalle

• vapaat, käytetyt vai kaikki GTIN-koodit
  • GTIN-koodit ja niiden tilat vai koodien lisäksi kaikki tallennetut tuotetiedot
  • suomenkieliset vai englanninkieliset sarakotsikot
  • millä kielellä tallennetut tiedot haluat listalle

Tämän jälkeen klikkaa Vie.

Kuvakaappaus_GS1Rekisteri_Excel_vie_GTIN2

Ladattua tiedostoa voi käyttää pohjana myös tietojen vientiin takaisin Rekisteriin.