Ohje

GS1 Rekisterin käyttö - Käyttäjätunnuksen aktivointi, käyttäjien hallinnointi ja käyttöliittymän välilehdet

Käyttäjätunnuksen aktivointi, käyttäjien hallinnointi ja käyttöliittymän välilehdet

Käyttäjätunnuksen aktivointi ja ensimmäinen kirjautuminen

Kun yrityksesi on tilannut GS1-yritystunnisteen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka kautta pääset aktivoimaan käyttäjätunnuksesi GS1 Rekisteriin. Käyttäjätunnusta aktivoidessasi määrittelet itsellesi salasanan, jolla pääset jatkossa kirjautumaan palveluun osoitteessa: https://rekisteri.gs1.fiGS1 Rekisterin käyttöön suositellaan tietokoneen Chrome-, Safari- ja Firefox-selaimia. Mobiilikäyttöä ei toistaiseksi tueta eikä suositella.

Salasanan pitää olla vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää vähintään yksi numero sekä yksi iso kirjain.

Yrityksen ensimmäiselle käyttäjälle on määritetty Pääkäyttäjä-oikeudet, ja kirjauduttuasi palveluun pääset tarvittaessa luomaan uusia käyttäjätunnuksia erilaisilla oikeuksilla muille yrityksesi henkilöille. Tarkempaa tietoa käyttäjärooleista löytyy tämän ohjeen Käyttäjät-osiosta.

GS1 Rekisteriin kirjautuminen

Käyttäjien hallinnointi

Aloita uusien käyttäjien luominen klikkaamalla Luo-painiketta. Tämän jälkeen syötä avoimeen kenttään uuden käyttäjän sähköpostiosoite ja klikkaa "Tarkasta". Kun sähköpostiosoite on validoitu, anna uuden käyttäjän muut tiedot (vähintään etunimi, sukunimi, kieli sekä rooli) ja klikkaa "Tallenna". Uusi käyttäjä saa viestin annettuun sähköpostiosoitteeseen ja pääsee luomaan salasanan palveluun kirjautuakseen.

Sivun oikeassa yläreunassa olevan Käyttäjä-pudotusvalikon kautta pääset muokkaamaan omia käyttäjätietojasi ja sieltä voit esimerkiksi valita, että haluatko käyttää palvelua suomeksi vai englanniksi. Saman valikon kautta pääset myös kirjautumaan ulos palvelusta.

Kuvakaappaus GS1 Rekisteri käyttäjät

Käyttöliittymän välilehdet

Käyttöliittymässä on viisi välilehteä - Yritystunnisteet, GTIN-koodit, GLN-numerot, Yritykset sekä Käyttäjät. Vain yrityksen pääkäyttäjällä näkyy Käyttäjät-välilehti. Voit tutustua tarkemmin eri välilehtiin alla olevista kohdista.

Kuvakaappaus GS1 Rekisteri käyttöliittymän välilehdet