Terveydenhuolto lääkepaketin skannaus apteekissa

GS1 Synkka -kumppanit

GS1 ja Synkka-palvelu luottavat kumppaneiden verkostoon, jotka toteuttavat testattuja ja sertifioituja ratkaisuja asiakkaidemme onnistuneen tuotetiedon hallinnan tueksi. Kumppaniverkoston kautta pystymme laajentamaan osaamistamme ja tarjoamaan enemmän arvoa asiakkaillemme.

GS1 ja sen kumppanit, kuten yritysohjelmistojen tarjoajat, tiedonkeruun yritykset, järjestelmäintegraattorit ja tuoteinformaation hallinnan tarjoajat, tekevät yhteistyötä tarjotakseen ohjelmistoja ja ratkaisuja tuotetiedon hallintaan. Nämä kumppanit helpottavat julkaisua ja tiedon hakua Synkka-palvelusta.

Automaattisen tunnistamisen toimijat

Merkintäratkaisujen sekä tulostus- ja lukijalaitteiden tarjoajat.

IT-toimijat

Paino- ja pakkauspalvelutoimijat

Tuotetietojen ja -kuvien hallintaan liittyvät palvelut

Tuotekuvien hallintaan liittyvät palvelut

GS1 Synkka -kumppaniksi liittyminen

Kumppaniohjelman tarkoitus on varmistaa, että tuotetiedon hallinnan prosessi tehdään asiakkaille asiantuntevasti. Yhteistyö tuottaa asiakkaille aitoa arvoa ja osaltaan varmistaa, että asiakkaan tuotetiedon hallinta palvelee liiketoiminnan tarpeita tehokkaasti ja turvallisesti. Kumppaniohjelma tuottaa osaamista, ansaintamahdollisuuksia sekä tarjoaa turvallisia ja tehokkaita käyttökokemuksia kaikille asiakkaille aina pienyrittäjistä suuriin organisaatioihin asti.

GS1 Synkka -kumppaniksi liittyminen tapahtuu kolmessa vaiheessa, josta kumppanisopimus on ensimmäinen vaihe yhteistyön aloittamisessa. Seuraava askel on yrityksen osallistuminen Synkka-koulutukseen, josta yritys saa vahvan Synkka-osaamisen ja valmiudet toimia GS1 Synkka -kumppanina. Koulutuksen jälkeen yhteistyö alkaa ja uusi kumppani voi hyödyntää GS1:n osaamista tuen, tapahtumien ja koulutusten muodossa. 

 

Synkka-kumppanit

Liity GS1 Synkka -kumppaniksi

Tällä lomakkeella voitte liittyä Synkan tallennuspalveluiden kumppaniksi.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Kuva-Kata-kasvot

Katarina Bredenberg

Sales Manager