Tuotelinjasto

GS1:n asiantuntijapalvelut elintarvikealalle

Asiantuntijamme tarjoavat GS1:n elintarvikealan tiiviin yhteistyön ja verkoston opit käyttöönne, jotta yrityksellänne olisi käytössään parhaat standardoidut ratkaisut liiketoimintanne kehittämiseksi.

Oletteko valmiita ottamaan datanhallinnassanne seuraavan askeleen? Asiantuntijamme auttavat.

GS1:llä on ollut jo vuosikymmenien ajan luottamustehtävä kaupan ja elintarviketeollisuuden yksilöivien tunnisteiden tarjoajana. Myös GS1 Synkka -tuotetietopalvelumme on kehitetty vastaamaan toimialan tarpeisiin. Asiantuntijamme ovat valmiina jakamaan kokemuksensa ja tiiviin yhteistyön opit kanssanne, jotta voitte hyödyntää parhaita standardoituja ratkaisuja liiketoimintanne datanhallinnan tehostamiseen.

 

Uusia haasteita, uusia ratkaisuja

Toimintaympäristön muutokset edellyttävät alan toimijoilta uusia lähestymistapoja. Esimerkiksi EU-lainsäädäntö asettaa yhä suurempia vaatimuksia tiedon saatavuudelle, oikeellisuudelle, todennettavuudelle ja raportoitavuudelle. Myös elinkaareen liittyvän datan kerääminen ja vastuullisuuden todentaminen tulevat yhä keskeisemmiksi. Tarvitaan myös uusia keinoja palvella kuluttajia digitaalisesti ja tarjota heille entistä kattavammin tietoa valintojen tueksi.

GS1-standardit ja -palvelut tarjoavat näihin jo valmiita, käyttöön otettavissa olevia ratkaisuita, joista kerromme mielellämme. Meistä saat myös asiantuntijan avuksesi, kun datanhallintaan haetaan aivan uudenlaisia ratkaisuja.

 

Asiantuntijamme Anu Lahdenperän esittely 

Anu on myynnin ja projektinjohtamisen ammattilainen. Asiakasrajapinnassa pitkään toimineena hän pystyy kytkemään esille nousevat kysymykset asiakkaan arkeen ja näkemään niissä uusia mahdollisuuksia. Pitkän kaupan alan kokemuksen myötä hänellä on vahva tuntemus tilaamisen, toimittamisen, valikoimahallinnan sekä tuotetietojen käsittelyn prosesseista. 

Anu on järjestelmällinen, periksiantamaton ja kannustava tyyppi, joka huolehtii, että langat pysyvät käsissä ja asiat etenevät sovitusti. Hän hahmottaa kokonaisuudet ja palastelee ne selkeiksi toimenpiteiksi. Kehittämisessä ja muutostyössä Anu muistaa aina huomioida ihmiset asioiden takana. 

"Asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen on minulle ylivoimaisesti suurin innostuksen ja motivaation lähde.” 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Anu Lahdenperä

Anu Lahdenperä

Chief Growth Officer, Product Data