Terveydenhuolto sairaalassa potilassängyn siirto

GS1:n asiantuntijapalvelut terveydenhuoltoalalle

GS1-standardit lisäävät terveydenhuoltoalan tehokkuutta ja turvallisuutta. Asiantuntijamme auttaa tuomaan standardien hyödyt yrityksenne tai organisaationne eri toimintoihin.

Haluatko parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, tehostaa tuotetietojen hallintaa tai vähentää hävikkiä? Vai onko tavoitteenasi potilasturvallisuuden edistäminen?

 

Mitä GS1-standardit tarjoavat terveydenhuoltoalalle?

Potilasturvallisuuden edistäminen: GS1-koodit edistävät potilasturvallisuutta varmistamalla, että oikeat laitteet ja välineet ovat saatavilla oikeisiin käyttötarpeisiin. Tämä vähentää virheitä ja lisää potilasturvallisuutta.

Tehokkuuden lisääminen: GS1-tunnisteiden käyttö vähentää manuaalista työtä ja säästää aikaa terveydenhuollossa. Ne auttavat parantamaan materiaalinhallintaa, vähentämään hävikkiä ja tehostamaan toimintaa.

Jäljitettävyyden parantaminen: GS1-standardien systemaattinen käyttö mahdollistaa paremman jäljitettävyyden terveydenhuollon eri yksiköiden ja toimijoiden välillä. Tämä on tärkeää esimerkiksi hoidon laadun seurannassa ja tuotteiden elinkaaren hallinnassa.

GS1-standardeilla on tärkeä rooli terveydenhuollon useilla eri osa-alueilla. Autamme organisaatiotasi saavuttamaan tavoitteesi GS1-standardeja hyödyntämällä. Asiantuntijamme avulla saat hyvän ymmärryksen GS1-standardien mahdollisuuksista osana organisaatiosi kehitysprojekteja ja parannat valmiuksiasi datan hallinnassa.

 

Lue lisää: GS1-standardit terveydenhuoltoalalla >

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Kuva-Miia-kasvot

Miia Salonen

Development Manager – terveydenhuoltoala ja kehitysprojektit

Miia on järjestelmällinen projektinvetäjä ja kehittäjä, joka näkee asioissa esteiden sijaan mahdollisuuksia. Hän on työskennellyt GS1:ssä erilaisissa tehtävissä ja nähnyt standardien hyödyt eri näkökulmista. Viime vuosina hän on syventynyt erityisesti terveydenhuollon toimialaan. Kokemuksensa myötä Miia on taitava näkemään GS1:n tarjoamia mahdollisuuksia laaja-alaisesti läpi organisaation ja yli toimialojen. Globaalin verkostonsa avulla hän tarjoaa parhaita käytäntöjä myös maailmalta. 

Tiimityöskentelijänä Miia on luottokumppani, joka tekee sen minkä lupaa. Miian rauhallisuus ja varmuus luovat luottamusta ja uskoa siihen, että monimutkaisetkin asiat kyllä hoituvat.  

“Minua kiinnostaa etsiä parhaat ratkaisut, joilla parannetaan asiakasyrityksen toimintaa ja kyvykkyyksiä. Koen työni merkitykselliseksi, kun saan edistää koko toimialaa hyödyttäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.”