Asiakaslogo Kauppahalli42
Referenssi

Kauppahalli24 – varaston optimointia ja tarkkaa tuotetietoa

Ohjaamme kaikkia prosessejamme tiedolla, ja silloin käytössä olevan datan täsmällisyys on kaikki kaikessa. Synkalla on oma tärkeä roolinsa toimintamallissamme.

Synkalla on oma tärkeä roolinsa toimintamallissamme. Koska logistiikan ja jakelun ohjaus ovat avainasemassa keskeisten kilpailuetujemme – toimitusvarmuuden ja tuoreuden – varmistamisessa, hyödynnämme varastoinnin ja kuljetusten optimointiin Synkasta saatavia pakkausten mittatietoja. Tuotetiedot taas siirtyvät Synkasta suoraan verkkokauppaamme.

On tärkeää, että asiakkaamme voivat tehdä ostopäätöksensä laadukkaan, kattavan ja virheettömän tuotetiedon pohjalta. Kun voimme hakea tarvitsemamme tuotetiedot Synkasta, emme joudu etsiskelemään ja pyytämään niitä erikseen. Yhteisen alustan käyttäminen takaa myös tiedon oikeellisuuden ja ajantasaisuuden.

Jarmo Aho
Tuoteprosessijohtaja
Kauppahalli24.fi

 

Kauppahalli24 on Suomen kolmanneksi suurin digitaalinen elintarvikkeiden vähittäiskauppias. Tavoitteena on palvella kiireisiä kuluttajia helpottamalla ja nopeuttamalla viikoittaisten ostosten tekoa. Ostokokemus on personoitu: rekisteröityneille asiakkaille tarjotaan heidän ostotottumuksiaan vastaavia tuotteita, eikä tarvetta aikaa kuluttavalle surffailulle muutaman ostokerran jälkeen enää ole.