Terveydenhuolto leikkausinstrumentit laikkaussalisssa

Terveydenhuolto I UDI-koulutus

UDI-koulutuksessa keskitymme terveydenhuollon välineiden oikeaoppiseen merkitsemiseen ja tunnistamiseen. Koulutus on suunnattu lääkinnällisiä laitteita valmistaville yrityksille. 

UDI-tunniste on laitteessa ja/tai pakkausmerkinnöissä oleva koodi, jonka valmistajan tulee muodostaa ja ylläpitää virallisen antajayksikön (issuing entity) ohjeiden mukaisesti. Yksilöllinen tunniste vaaditaan, jotta jokainen laite on tunnistettavissa ja merkintä hyödynnettävissä samalla tavalla kaikilla markkinoilla.

 

Koulutuksen sisältö

UDI-koulutuksessa keskitymme terveydenhuollon välineiden oikeaoppiseen merkitsemiseen ja tunnistamiseen. Käymme läpi Euroopan komission sekä Yhdysvaltojen FDA:n (US Food and Drug Administration) yhteiset lainsäädännölliset sairaalavälineiden merkintävaatimukset potilasturvallisuuden ja hoitotyön optimoinnin parantamiseksi. 

UDI-koulutus on suunnattu lääkinnällisiä laitteita valmistaville yrityksille. 

Koulutuksessa opittujen asioiden avulla osallistujat ymmärtävät kansainvälisten GS1-standardien roolin UDI-merkintävaatimusten täyttämisessä sekä osaavat tehdä oikeaoppisia UDI-merkintöjä. 


Koulutuksen tiedot 

  • Yrityskohtaisena webinaarina (Teams-kokous) toteutettava koulutus
  • Kesto 3 tuntia
  • Hinta 489 € (alv. 0%)

Kysy lisää kouluttajiltamme

Kuva-Pia-kasvot

Pia Högström

Customer Consultant
Kuva-Miia-kasvot

Miia Salonen

Development Manager