Uutinen

GS1:n kansainvälinen eLearning -koulutus palkittiin

Graafi palkittu GMD-koulutus
GS1 liittyi palkittujen kansainvälisesti tunnustettujen brändien, kuten Google Cloudin, Johnson & Johnsonin, Taco Bellin ja McKinsey & Companyn joukkoon eLearning -koulutusohjelmalla

 

GS1 Global Data Model (GDM) eLearning -koulutus on saanut hopeasijan Excellence in Learning Award -arviossa. Koulutus palkittiin Hall Groupin paras edistyminen laajennetun yritysoppimisohjelman luomisessa -kategoriassa. 

Tällä valinnalla GS1 liittyi palkittujen kansainvälisesti tunnustettujen brändien, kuten Google Cloudin, Johnson & Johnsonin, Taco Bellin ja McKinsey & Companyn joukkoon.  

GDM yksinkertaistaa ja harmonisoi tuotetietojen vaihtoa hyödyttääkseen tuotteiden valmistajia, jälleenmyyjiä ja kuluttajia ympäri maailmaa. Se auttaa hyödyntämään tuotesisällöt saumattoman ostokokemuksen takaamiseksi kaikissa kanavissa.

GDM eLearning -koulutusta, joka on kehitetty yhteistyössä Infopro Learningin kanssa, suositellaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää globaalista tietomallista ja kuinka sitä voi hyödyntää sujuvan ja monikanavaisen ostokokemuksen toteuttamisessa. Lue lisää palkitusta koulutuksesta tästä linkistä.